Στη δωρεά 22 φορητών φαρμακείων Α΄ Βοηθειών, προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, προχώρησαν ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ροδόπης.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, αναφέρει:

“Κατόπιν επαφών που είχε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Αλέξανδρο Τσαπέκο και τον Γενικό Διευθυντή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ροδόπης κ. Παναγιώτη Μπάρμπα, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οι ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό που αντιμετωπίζουμε οι Αστυνομικοί της Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανωτέρω στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ. Ροδόπης με τον Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Ευστάθιο Κατρανίδη, κατά την οποία μας παραδόθηκαν ως δωρεά 22 φορητά κυτία φαρμακείων με υλικά πρώτων βοηθειών για να διανεμηθούν στις εποχούμενες περιπολίες και στους Αξιωματικούς Υπηρεσίας όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού Ροδόπης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη σημαντική δωρεά η οποία σηματοδοτεί την αναγνώριση και στήριξη του έργου που προσφέρουν οι Αστυνομικοί του Νομού Ροδόπης στην τοπική κοινωνία, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και ανυψώνει το ηθικό μας”.

a53951b8 received 1113585002460812 antigrafi