Σχηματίζοντας το σήμα της νίκης, και με το χαμόγελο της αισιοδοξίας ευδιάκριτο ακόμη και κάτω από τη μάσκα, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Βασίλης Αμπαρτζίδης, εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της AstraZeneca όντας ένας από τους χιλιάδες νέους της χώρας ηλικίας 30-39 ετών που εμβολιάζονται μαζικά.  

“Σηκώνουμε τα μανίκια και λέμε άντε γεια στον Covid!”, δηλώνει αποφασιστικά, ο σύζυγος και πατέρας, κ. Αμπαρτζίδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, “ανεπιφύλακτα και με εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα”.

Έσπευσε να προγραμματίσει το ραντεβού του στο εμβολιαστικό κέντρο/παράρτημα 2 του “Σισμανόγλειου” γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής, εξαίροντας την “οργάνωση, επάρκεια και προσφορά του προσωπικού”, και απευθύνοντας την παραίνεση προς τους συμπολίτες του να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Χαρακτηρίζοντας τον εμβολιασμό του πληθυσμού “μονόδρομο προς την ελευθερία μας και την αποκατάσταση της κανονικότητάς μας”, τονίζει πως “όσο πιο γρήγορα εμβολιαστούμε, τόσο πιο σύντομα θα απαλλαγούμε από τον εφιάλτη που μας ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο και έχει προκαλέσει δυστυχώς τον θάνατο τόσων συνανθρώπων μας”.

  • Αυξάνονται οι εμβολιασμοί – Από 6/5 θα χορηγείται και το εμβόλιο Johnson & Johnson

Στο νοσοκομείο (και) της Κομοτηνής, η ενεργοποίηση της πλατφόρμας εμβολιασμού της ηλικιακής κατηγορίας 30-39 ετών, έχει αυξήσει τουλάχιστον κατά 100% τον αριθμό των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, από την Πέμπτη 6 Μαΐου, αναμένεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής να ξεκινήσει και τρίτη εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

6d98b1d3 179290115 10225131793622939 4610247607406711130 n antigrafi