Ο Βασίλης Αμπαρτζίδης εμβολιάστηκε με AstraZeneca: “Σηκώνουμε τα μανίκια και λέμε άντε γεια στον Covid!”

Σχηματίζοντας το σήμα της νίκης, και με το χαμόγελο της αισιοδοξίας ευδιάκριτο ακόμη και κάτω από τη μάσκα, ο δημοτικός σύμβουλος, σύζυγος και πατέρας, Βασίλης Αμπαρτζίδης, εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της AstraZeneca όντας ένας από τους χιλιάδες νέους της χώρας ηλικίας 30-39 ετών που εμβολιάζονται μαζικά.  
179290115_10225131793622939_4610247607406711130_n - Αντιγραφή - Αντιγραφή

Σχηματίζοντας το σήμα της νίκης, και με το χαμόγελο της αισιοδοξίας ευδιάκριτο ακόμη και κάτω από τη μάσκα, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Βασίλης Αμπαρτζίδης, εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της AstraZeneca όντας ένας από τους χιλιάδες νέους της χώρας ηλικίας 30-39 ετών που εμβολιάζονται μαζικά.  

“Σηκώνουμε τα μανίκια και λέμε άντε γεια στον Covid!”, δηλώνει αποφασιστικά, ο σύζυγος και πατέρας, κ. Αμπαρτζίδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, “ανεπιφύλακτα και με εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα”.

Έσπευσε να προγραμματίσει το ραντεβού του στο εμβολιαστικό κέντρο/παράρτημα 2 του “Σισμανόγλειου” γενικού νοσοκομείου Κομοτηνής, εξαίροντας την “οργάνωση, επάρκεια και προσφορά του προσωπικού”, και απευθύνοντας την παραίνεση προς τους συμπολίτες του να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Χαρακτηρίζοντας τον εμβολιασμό του πληθυσμού “μονόδρομο προς την ελευθερία μας και την αποκατάσταση της κανονικότητάς μας”, τονίζει πως “όσο πιο γρήγορα εμβολιαστούμε, τόσο πιο σύντομα θα απαλλαγούμε από τον εφιάλτη που μας ταλαιπωρεί εδώ και έναν χρόνο και έχει προκαλέσει δυστυχώς τον θάνατο τόσων συνανθρώπων μας”.

  • Αυξάνονται οι εμβολιασμοί – Από 6/5 θα χορηγείται και το εμβόλιο Johnson & Johnson

Στο νοσοκομείο (και) της Κομοτηνής, η ενεργοποίηση της πλατφόρμας εμβολιασμού της ηλικιακής κατηγορίας 30-39 ετών, έχει αυξήσει τουλάχιστον κατά 100% τον αριθμό των εμβολιασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, από την Πέμπτη 6 Μαΐου, αναμένεται στο νοσοκομείο Κομοτηνής να ξεκινήσει και τρίτη εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο Βασίλης Αμπαρτζίδης εμβολιάστηκε με AstraZeneca: "Σηκώνουμε τα μανίκια και λέμε άντε γεια στον Covid!"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood