Ευχές και δώρα εν όψει του Πάσχα προσέφερε  ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης σε επισκέψεις του στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής και στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται.

Κατά την επίσκεψη στο Θεραπευτήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης μετά από μία σύντομη ξενάγηση στους χώρους, συνομίλησε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του υγειονομικού προσωπικού. Επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της δομής εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη στήριξή της.

Οι μοναχές της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης τον υποδέχθηκαν θερμά. Μάλιστα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους κάνοντας λόγο για το αντιπλημμυρικό έργο που υλοποιήθηκε στην περιοχή προστατεύοντας τον χώρο της Μονής στο σύνολό της από έντονες πλημμύρες που είχαν σημειωθεί τακτικά.

«Επισκεφθήκαμε ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας για τη δύναμη ψυχής που καταθέτουν, διατηρώντας τις δομές προς όφελος των παιδιών και των πολιτών αντίστοιχα. Για τις Άγιες μέρες που έρχονται τους ευχηθήκαμε καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.

54aadadb moni faneromenis 2 9147af8e episkepsi moni faneromenis 2 3bab65a7 episkepsi moni faneromenis 80798fd2 therapeytirio 6 17f25248 therapeytirio 5 0934aca1 therapeytirio 4 a3abae24 therapeytirio 3 dd8c7198 therapeytirio 1a0a3e8a episkepsi therapeytirio