Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης

Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΠΑΣΧΑ 2021 Β

Ευχές και δώρα εν όψει του Πάσχα προσέφερε  ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης σε επισκέψεις του στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής και στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται.

Κατά την επίσκεψη στο Θεραπευτήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης μετά από μία σύντομη ξενάγηση στους χώρους, συνομίλησε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του υγειονομικού προσωπικού. Επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της δομής εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη στήριξή της.

Οι μοναχές της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης τον υποδέχθηκαν θερμά. Μάλιστα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους κάνοντας λόγο για το αντιπλημμυρικό έργο που υλοποιήθηκε στην περιοχή προστατεύοντας τον χώρο της Μονής στο σύνολό της από έντονες πλημμύρες που είχαν σημειωθεί τακτικά.

«Επισκεφθήκαμε ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας για τη δύναμη ψυχής που καταθέτουν, διατηρώντας τις δομές προς όφελος των παιδιών και των πολιτών αντίστοιχα. Για τις Άγιες μέρες που έρχονται τους ευχηθήκαμε καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.

Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης Στη Μονή Βαθυρρύακος και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων ο Ν. Τσαλικίδης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood