Ροδόπη: Καθαρισμοί και συντηρήσεις οδικού δικτύου

Τσαλικίδης: "Η μέριμνα για το οδικό περιβάλλον είναι διαρκής. Αποβλέπει στην ασφάλεια των πολιτών, στην αισθητική αναβάθμιση και στην αντιπυρική πρόληψη".
Screenshot_1485

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νικόλαου Τσαλικίδη οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και συγκεκριμένα από Δευτέρα 26 Απριλίου έως και την Παρασκευή 30 του μηνός, θα προχωρήσουν σε εργασίες καθαρισμού κεντρικών νησίδων οδικών οδών αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης. Αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στις δύο εισόδους της πόλης της Κομοτηνής, όπου θα προχωρήσει και αντικατάσταση του σημαιοστολισμού όπου απαιτείται.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται με εργώδη ρυθμό η τακτική συντήρηση και  οι καθαρισμοί στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου και με στόχο τη λειτουργικότητα της κίνησης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Με τη συνδρομή μηχανημάτων και προσωπικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, εκτελούνται καθαρισμοί στα ερείσματα των δρόμων, από χόρτα, κλαδιά και δέντρα, που εμποδίζουν την ορατότητα και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Υπό εκτέλεση βρίσκονται παράλληλα και παρεμβάσεις οριζόντιας σήμανσης-διαγραμμίσεων των οδικών οδών.

Ροδόπη: Καθαρισμοί και συντηρήσεις οδικού δικτύου«Η μέριμνα για το οδικό περιβάλλον είναι διαρκής. Αποβλέπει στην ασφαλή πρόσβαση και την άνετη μετακίνηση των πολιτών, την αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας. Παράλληλα, μέσω των καθαρισμών, επιδιώκουμε να παρέμβουμε προληπτικά για τον περιορισμό των κινδύνων πρόκλησης πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά σε λίγες ημέρες», ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.

Ροδόπη: Καθαρισμοί και συντηρήσεις οδικού δικτύου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood