Γκάλοπ Pulse: Η ΝΔ “πιάνει” και υψηλότερο ποσοστό από το εκλογικό της του 2019

Γιώργος Αράπογλου: "Το ποσοστό καταλληλότητας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν το έχουμε συνηθίσει για Πρωθυπουργούς στο δεύτερο έτος κυβερνητικής θητείας". Κυρίαρχοι ΝΔ και Μητσοτάκης.
Screenshot_1479

Προβάδισμα 13,5 μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων και χωρίς να συνυπολογίζονται τα λευκά, τα άκυρα και η αποχή, σύμφωνα με τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, και ακολουθούν, το Κίνημα Αλλαγής με 7%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, και το ΜέΡΑ25 με 3%. «Άλλο» κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 7,5%, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 9,5%.

Γκάλοπ Pulse: Η ΝΔ "πιάνει" και υψηλότερο ποσοστό από το εκλογικό της του 2019Στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις, η «ψαλίδα» μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων διαμορφώνεται στις 12,5 μονάδες, με τη ΝΔ στο 36% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 23,5%. Ακολουθούν, το ΚΙΝΑΛ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, και το ΜέΡΑ25 με 3%. «Άλλο» κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 7%, στη λεγόμενη «γκρίζα ζώνη» βρίσκεται το 14,5% των απαντήσεων, καθώς «λευκό, άκυρο ή αποχή» απάντησε το 5%, ενώ οι «δεν απαντώ/αναποφάσιστοι» είναι στο 9,5%.

Γκάλοπ Pulse: Η ΝΔ "πιάνει" και υψηλότερο ποσοστό από το εκλογικό της του 2019Η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας φτάνει το 76%, και του ΣΥΡΙΖΑ το 69%.

Εξάλλου, η ΝΔ φαίνεται να ενισχύεται με νέους ψηφοφόρους σε ποσοστό 8,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 3,5%.

Γκάλοπ Pulse: Η ΝΔ "πιάνει" και υψηλότερο ποσοστό από το εκλογικό της του 2019Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 18 μονάδες διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, το 44% θεωρεί καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 26% τον Αλέξη Τσίπρα, και «Κανέναν» το 27%.

Γκάλοπ Pulse: Η ΝΔ "πιάνει" και υψηλότερο ποσοστό από το εκλογικό της του 2019Στον σχολιασμό του ο Γενικός Διευθυντής της Pulse Γιώργος Αράπογλου, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η ΝΔ βρίσκεται πολύ κοντά στο εκλογικό της ποσοστό του ’19 (39,85%), και με κατανομή των αναποφάσιστων ενδεχομένως να φτάνει και ψηλότερα. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει αρκετά από το εκλογικό ποσοστό του (31,53%). Το ποσοστό καταλληλότητας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν το έχουμε συνηθίσει για Πρωθυπουργούς στο δεύτερο έτος κυβερνητικής θητείας”.

Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση εδώ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood