ΓΑΣ-ΑΕΚ-ΑΙΑΣ συνεργάζονται με το βλέμμα στραμμένο στο μπασκετικό μέλλον της Κομοτηνής

Στόχος η ανάδειξη της Κομοτηνής σε σημείο αναφοράς όσον αφορά το μπάσκετ, και μάλιστα με Θρακιώτες αθλητές!
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΣ ΑΕΚ ΑΙΑΣ

Σε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, θα προσχωρήσουν τα τρία μπασκετικά σωματεία της Κομοτηνής, ΓΑΣ, ΑΕΚ και ΑΙΑΣ.

Η εξέλιξη είναι γεγονός, μετά τη σχετική πρόταση του προέδρου του ΓΑΣ, και την αποδοχή της από τους ομολόγου του της ΑΕΚ και του Αίαντα.
Στόχος της πρωτοβουλίας όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΑΣ, είναι η ανάδειξη της Κομοτηνής ως “μπασκετούπολη” και “σημείο αναφορά” με Θρακιώτες μάλιστα αθλητές.
ΓΑΣ-ΑΕΚ-ΑΙΑΣ συνεργάζονται με το βλέμμα στραμμένο στο μπασκετικό μέλλον της ΚομοτηνήςΗ ανακοίνωση του ΓΑΣ, που χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, εντοπίζοντας πάντως ως βασικές προϋποθέσεις την ενότητα και τη συσπείρωση των εμπλεκομένων μερών, αναφέρει χαρακτηριστικά: 
“Ενωμένοι κλείνουμε το μάτι στο μέλλον!
Με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη στις προθέσεις μας για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, οι διοικητικοί ηγέτες της ΑΕ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης του Αίαντα Σπύρος Στασιάδης, επικρότησαν και αποδέχτηκαν την πρόταση του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνής Γιάννη Πεταλωτή για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!
ΓΑΣ, ΑΕΚ και ΑΙΑΣ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και εμπειρία, με στόχο την ανάδειξη της Κομοτηνής σε μπασκετούπολη, συνεχίζοντας δυναμικά μία παράδοση δεκαετιών, εμπνευσμένοι από το “χτες” φτιάχνοντας ένα καλύτερο “αύριο” για τη νέα γενιά της Ροδόπης.
Οι τοπικοί σύλλογοι είναι “επένδυση” για την Κομοτηνή και το αποδεικνύουν έμπρακτα με τη διάθεση συνεργασίας που δείχνουν. Όσοι αντιλαμβάνονται τα οφέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού για την τοπική κοινωνία, καλούνται να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια για να επιστρέψουμε δυνατοί μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που περνάμε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο!
Στα σχέδια του προέδρου μας κ. Πεταλωτή συνεχίζει να είναι η ανάπτυξη ακόμα μεγαλύτερης συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αλλά και και η συμμετοχή κι άλλων ομάδων της Θράκης στο εγχείρημά μας.
Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ με πλούσια ιστορία και αδιάλειπτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες τα τελευταία 40 χρόνια, κοιτά ακόμη ψηλότερα και θέτει ψηλά τον πήχη!
Στόχος μας, η ανάδειξη της Κομοτηνής σε σημείο αναφοράς όσον αφορά το μπάσκετ, και μάλιστα με Θρακιώτες αθλητές!
Για τα καλύτερα που θα έρθουν, αν μας βρούνε ενωμένους και συσπειρωμένους…”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood