Δήμος Κομοτηνής: Διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε 1.970 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννη Μουρτίδη.
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (3)

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής η τριήμερη διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης.

Από τις 13 Απριλίου μέχρι και σήμερα 1.970 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα σε καθορισμένη ημέρα και ώρα, κατόπιν ραντεβού. Από αυτούς, 250 άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, καθώς επίσης ηλικιωμένοι, παρέλαβαν τα προϊόντα κατ’ οίκoν. Στους ωφελούμενους διατέθηκαν πορτοκάλια, μήλα, κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο, μαρμελάδα και ηλιέλαιο. Σε όσους εκ των ωφελούμενων έχουν μωρά, δόθηκαν επίσης βρεφικά είδη (πάνες, κρέμες, γάλα σε σκόνη και μωρομάντηλα).

Δήμος Κομοτηνής: Διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε 1.970 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑΣτην όλη διαδικασία τηρήθηκαν και αυτή τη φορά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής. Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης που συντόνισε τη διανομή των προϊόντων.

Δήμος Κομοτηνής: Διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε 1.970 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑΣτην προετοιμασία και διανομή των προϊόντων στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, γυμνάστριες και γυμναστές των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Κομοτηνής. Επίσης, στη διανομή των αγαθών βοήθησαν τρεις εθελόντριες του Τομέα Νοσηλευτικής  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δήμος Κομοτηνής: Διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε 1.970 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑΠαράλληλα, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής φρόντισαν για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των ωφελούμενων κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Δήμος Κομοτηνής: Διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε 1.970 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑΤα προϊόντα που περισσεύουν λόγω της μη προσέλευσης δικαιούχων,  δίδονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood