Τροποποιείται αναγκαστικά η λειτουργία των Δικαστικών Υπηρεσιών Κομοτηνής, λόγω κρουσμάτων Covid-19 σε δικαστικούς υπαλλήλους.
Σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης αναφέρει:
“Κατόπιν εμφάνισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νόσου COVID-19 σε υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής, και του γεγονότος ότι κάποιοι υπάλληλοι τέθηκαν σε καραντίνα λόγω στενής επαφής με τους νοσήσαντες, σας γνωστοποιούμε ότι οι δικαστικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων με το απολύτως απαραίτητο για την διεκπεραίωση των επειγουσών δικαστικών εργασιών προσωπικό.
– Το κοινό θα εξυπηρετείται υποχρεωτικά μόνο κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού και μόνο για επείγοντα ζητήματα, η διευθέτηση των οποίων δεν είναι εφικτή εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.
– Η είσοδος των δικηγόρων επιτρέπεται σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ.2 του Κώδικα Δικηγόρων. Συνιστάται όμως προηγουμένως η τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο, ώστε να εξεταστεί αν το ζήτημα μπορεί να διευθετηθεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.
Ευχόμενοι για τους δικαστικούς υπαλλήλους να έχει σε συντομότατο χρονικό διάστημα αίσιο τέλος η περιπέτειά τους, για μία ακόμη φορά, ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ”.