Ευκαιρίες σπουδών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά

Διαδικτυακή εκδήλωση για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου - και γονείς - από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Agora Virtual Spring College Fair 2021_a

Οι ευκαιρίες σπουδών σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά, θα παρουσιαστούν στην ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, από τις 16:00 έως τις 18:00, το Γραφείο Συμβουλευτικής Αμερικανικών Πανεπιστημιακών Σπουδών και Ειδικών Προγραμμάτων του Κολλεγίου Ανατόλια (US College Counseling and Special Programs Office), σε συνεργασία με το Pinewood International Schools και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Περισσότερα από 50 πανεπιστήμια και κολέγια των ΗΠΑ και του Καναδά θα συμμετάσχουν στη μεγάλη διαδικτυακή «έκθεση», δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και γονείς, από την Ελλάδα και την Κύπρο, να συνδεθούν δωρεάν στη διαδικτυακή πλατφόρμα NOVVA Tech που φέρνει σε άμεση επαφή τους μαθητές με τους εκάστοτε υπεύθυνους των πανεπιστημίων.

Η συμμετοχή απαιτεί προεγγραφή στην πλατφόρμα NOVVA Tech, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί με το ακαδημαϊκό ίδρυμα που επιθυμεί ώστε να ενημερωθεί για τις διαδικασίες εισαγωγής και τις περιπτώσεις όπου προσφέρονται υποτροφίες.

Ενδεικτικά, ορισμένα από τα ιδρύματα που θα συμμετάσχουν, είναι: Bard College, Bennington College, Concordia University -Canada, Elmhurst University, Fordham University, Grinnell College, Indiana University – Purdue University Indianapolis, Langara College- Canada, Lawrence University, Loyola Marymount University, Mount Holyoke College, Pace University, Saint Louis University, Savannah College of Art and Design (SCAD), St. John’s University, Temple University, Trinity University, Union College, University of Richmond, Vanderbilt University, Wellesley College, κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, με την εγγραφή τους εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Συμβουλευτικής Αμερικανικών Πανεπιστημιακών Σπουδών και Ειδικών Προγραμμάτων του Κολλεγίου Ανατόλια/US College Counseling and Special Programs Office, studyusa@anatolia.edu.gr  (κ. Μαρία Πλατίδου).

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood