Στη συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων πέντε οικισμών προχωρά ο Δήμος Κομοτηνής

Θα γίνουν εργασίες βελτίωσης πρόσβασης, συντήρησης κερκίδων, τοποθέτησης ηλιακών θερμοσίφωνων και κλιματιστικών σε αποδυτήρια, επισκευής και υγρομόνωσης αποδυτηρίων. καθώς και περιφράξεις αγωνιστικών χώρων και αντικατάσταση προβολέων με νέους-τύπου LED.
ΘΡΥΛΟΡΙΟ-1

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», δυο προτάσεων που κατέθεσε ο Δήμος Κομοτηνής στην πρόσκληση IV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων». Πρόκειται για τα υποέργα  «Ενεργειακή και Λειτουργική αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου  Κομοτηνής», προϋπολογισμού 925.000, με Φ.Π.Α. 24%  και «Συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων σε οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής», προϋπολογισμού 786.000 ευρώ, με Φ.Π.Α. 24%. Από το πρόγραμμα θα δοθούν 600.000 ευρώ και στον Δήμο Κομοτηνής αναλογεί το 1.111.000 ευρώ.

Στο πρώτο υποέργο προβλέπονται μεταξύ άλλων: τοποθέτηση θερμοπρόσοψης σε όλη την εξωτερική επιφάνεια της τοιχοποιίας, ανεστραμμένη θερμομόνωση σε όλες τις επίπεδες πλάκες από σκυρόδεμα και αντικατάσταση υπάρχουσας στέγης από φύλλα λαμαρίνας στην κύρια αίθουσα, πάνω από τον αγωνιστικό χώρο,  με νέα στέγη, από θερμομονωτικά πάνελ αλουμινίου.

Στο πλαίσιο του δεύτερου υποέργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις στους οικισμούς: Ν. Σιδηροχωρίου, Θρυλορίου, Υφαντών, Αγ. Θεοδώρων, Κάλχαντος. Οι παρεμβάσεις συντήρησης υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στους παραπάνω οικισμούς περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: βελτίωση πρόσβασης και συντήρηση κερκίδας θεατών, περιφράξεις αγωνιστικών χώρων, αντικατάσταση προβολέων του αγωνιστικού χώρου, με νέους, τύπου LED, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσίφωνων και κλιματιστικών σε αποδυτήρια, επισκευή και υγρομόνωση της πλάκας σε αποδυτήρια.

Βασική προτεραιότητα του Δήμου Κομοτηνής είναι η βελτίωση των συνθηκών άθλησης σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια αλλά και την αισθητική τους καθώς επίσης η δημιουργία αναβαθμισμένου περιβάλλοντος τόσο για τους αθλούμενους όσο και για τους θεατές. Ο Δήμος επιδιώκει την μέγιστη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα για ένταξη έργων που συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood