Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ), ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος της ΟΓΕ) και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης, ευχαριστούν θερμά όσους συνέδραμαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Απρίλη, στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που επλήγησαν από την καταστροφική σεισμική δραστηριότητα στις περιοχές της Λάρισας, της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και σε χωριά των Τρικάλων.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών της προηγούμενης Κυριακής, η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί την Παρασκευή 9/4 από τις 11.30 μέχρι τις 14.00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Τα είδη πρώτης ανάγκης: εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης.

Συγχρόνως, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στην Εθνική Τράπεζα για την αγορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης. Ο αριθμός λογαριασμού είναι: GR 0701103970000039729617843

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της ενέργειας, αναφέρουν: “Με αυτό τον τρόπο εκφράστηκε έμπρακτα η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των τοπικών φορέων και του λαού, ανθρώπων που το προηγούμενο διάστημα συμπορευτήκαμε και σε άλλες δράσεις και κινητοποιήσεις, αλλά και ανθρώπων που για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή μαζί μας, αγκαλιάζοντας αυτή την κίνηση αλληλεγγύης. Παράλληλα, δε σταματάμε να τονίζουμε την ανάγκη της συλλογικής διεκδίκησης του λαού για λήψη μέτρων αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας, για την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών, αλλά και για  αποζημιώσεις στο 100% όσων επλήγησαν”.

7aeb86d9 afisa gia 9 4 2021