Γλυκονέρι Ροδόπης: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών

Γλυκονέρι Ροδόπης: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών.
2 (51)

Συνελήφθησαν χθες 5-4-2021, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στο Γλυκονέρι Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα. Τελικά, λίγο πιο κάτω το όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης ελαστικού και ο οδηγός του συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται επίσης  ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Γλυκονέρι Ροδόπης: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστώνΣτη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην παρέβρια περιοχή Φερών Έβρου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Γλυκονέρι Ροδόπης: Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστώνΚατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία πλαστική βάρκα και 2.156 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood