Οξύτατη κριτική Γιάννη Κιλτσίκη: “Πού είναι το Επιμελητήριο;”

"Επιστρέψτε στην πραγματικότητα κύριε Γραβάνη και στα θέματα που "καίνε" τον επαγγελματία της Ροδόπης, μήπως και περισώσετε, όσο προλαβαίνετε, κάτι από το καταρρακωμένο κύρος του Επιμελητηρίου μας".
Screenshot_1278

Οξύτατη κριτική στον τρόπο διοίκησης του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ασκεί ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Γιάννης Κιλτσίκης προς τον πρόεδρο Αντώνη Γραβάνη.

Ακόμη ο κ. Κιλτσίκης απευθύνει σειρά ερωτημάτων στον κ. Γραβάνη, καλώντας τον: “Επιστρέψτε στην πραγματικότητα κύριε Γραβάνη και στα θέματα που “καίνε” τον επαγγελματία της Ροδόπης, μήπως και περισώσετε, όσο προλαβαίνετε, κάτι από το καταρρακωμένο κύρος του Επιμελητηρίου μας”.

Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Κιλτσίκη:

“Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, θα περίμενε κανείς το Επιμελητήριο να είναι δυναμικά παρόν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Να είναι εδώ ως στήριγμα των μελών του, ως αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης, ως μοχλός πίεσης για περισσότερη κρατική ενίσχυση, ως δύναμη αντίστασης σε όποιες αποφάσεις αντιστρατεύονται τα συμφέροντα των μελών του. Να είναι εδώ ως βήμα για να ακουστούν σοβαρές, υλοποιήσιμες, ουσιαστικές και χρήσιμες προτάσεις.

Όμως, στις συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν, μετά από πολύ μεγάλο διάστημα απραξίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, φάνηκε η  απουσία του Επιμελητηρίου και οι  προτεραιότητες της Διοίκησης του. Τα «φλέγοντα» θέματα που απασχόλησαν το Επιμελητήριο στις  τελευταίες συνεδριάσεις, ήταν:

  • Η οικονομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας, ως συνέχεια της δωρεάν παραχώρησης προς αυτήν του ισόγειου καταστήματος του Επιμελητηρίου, επ΄ αόριστον. Χωρίς αιτιολόγηση, χωρίς πίνακα δραστηριοτήτων, αλλά με μεγάλη προχειρότητα και βιασύνη.
  • Η έγκριση ή μη, της υποβολής πρότασης για ανάληψη από το Επιμελητήριο του έργου της ψηφιοποίησης του πολιτιστικού αποθέματος του Μουσείου Ξυλαγανής.
  • Η διαγραφή των μισών περίπου μελών της παράταξής μας, λόγω υποτιθέμενης υπέρβασης του ορίου των απουσιών τους από τις συνεδριάσεις.
  • Η έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού ώστε να γίνουν πληρωμές.

Οξύτατη κριτική Γιάννη Κιλτσίκη: "Πού είναι το Επιμελητήριο;"Αυτές είναι οι προτεραιότητές σας κύριε Γραβάνη; Αυτή είναι η υπεύθυνη και σοβαρή παρουσία σας; Μπορείτε τουλάχιστον να απαντήσετε;

  • Γιατί δεν προχωράει το πρόγραμμα ΔΕΣΜΟΣ για την ενίσχυση των επαγγελματιών;
  • Γιατί σε εποχές που όλοι στρέφονται στην ηλεκτρονική επικοινωνία η ιστοσελίδα μας δίνει την εντύπωση εγκατάλειψης;
  • Γιατί χρειάστηκε η αίτηση των μελών μας για ακύρωση της διαγραφής τους, όταν το ανεπίτρεπτα παιδαριώδες “λάθος” μέτρημα των απουσιών τους οφειλόταν αποκλειστικά στη Διοίκηση;
  • Γιατί ποτέ δεν απαντάει κανένα άλλο από τα  μέλη της Διοίκησης σε θέματα αρμοδιότητάς του, αλλά όλες οι απαντήσεις δίνονται μόνο από εσάς;
  • Γιατί τόση ανιδιοτελής και αφιλοκερδής συμπαράσταση στην Ομοσπονδία;
  • Γιατί δεν τηρούνται, όπως αρμόζει σε έναν σοβαρό οργανισμό, οι κανονισμοί; Σε ποιο σοβαρό όργανο δεν θα τηρούνταν πρακτικά για μία ολόκληρη συνεδρίαση, όπως αυτή της 30/4/2020, και δεν θα γινόταν  επαναληπτική συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας της; Εκτός και αν τα θέματα που θέτετε προς συζήτηση είναι άνευ ουσίας και προτάσσονται μόνο για να κρύψουν την αδιαφορία σας για τα πραγματικά προβλήματα των μελών του Επιμελητήριου.

Επιστρέψτε στην πραγματικότητα κύριε Γραβάνη και στα θέματα που “καίνε” τον επαγγελματία της Ροδόπης, μήπως και περισώσετε, όσο προλαβαίνετε, κάτι από το καταρρακωμένο κύρος του Επιμελητηρίου μας”.

Οξύτατη κριτική Γιάννη Κιλτσίκη: "Πού είναι το Επιμελητήριο;"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood