Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ο.Ε. εξελέγη ο Γ. Μαρέτης της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης

Μια ακόμη επιτυχία της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης, αυτή τη φορά όχι αγωνιστική αλλά διοικητική, μέσω της οποίας δηλώνει το "παρών" στη νέα εποχή του ελληνικού υγρού στίβου.
39211000_320753035164794_5258539906027749376_n - Αντιγραφή
  • Μια ακόμη επιτυχία της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης, αυτή τη φορά όχι αγωνιστική αλλά διοικητική, μέσω της οποίας δηλώνει το “παρών” στη νέα εποχή του ελληνικού υγρού στίβου.

Στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εξελέγη ο αντιπρόεδρος της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.), Γιώργος Μαρέτης.

Στις εκλογές που διενεργήθηκαν ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο “Κολυμπάμε Μαζί” του θρύλου της ελληνικής υδατοσφαίρισης, με συμμετοχή σε τέσσερις Ολυμπιάδες, Κυριάκου Γιαννόπουλου, ο οποίος και αναλαμβάνει την προεδρία της Ομοσπονδίας σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού υγρού στίβου και βάζοντας τέλος στην “αιώνια” προεδρία του Δημήτρη Διαθεσόπουλου που χρονολογείτο από το 1994!

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ο.Ε. εξελέγη ο Γ. Μαρέτης της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης
Κυριάκος Γιαννόπουλος.

“Ήταν μεγάλη τιμή και ευθύνη να συμμετέχω στην Κίνηση “Κολυμπάμε Μαζί” μαζί με τον Ολυμπιονίκη Κυριάκο Γιαννόπουλο. Καλή θητεία, καλό και παραγωγικό έργο με όραμα και εμπειρία. Εμείς έχουμε μάθει να κολυμπάμε μαζί”, δήλωσε σχετικά ο Κομοτηναίος διοικητικός παράγοντας.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ο.Ε. εξελέγη ο Γ. Μαρέτης της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης
Γιώργος Μαρέτης

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η κολύμβηση της Ροδόπης εκπροσωπείται στο ανώτατο διοικητικό όργανο του αθλήματος στη χώρα, ενώ ο κ. Μαρέτης είναι και ο μοναδικός εκλεγμένος εκπρόσωπος από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης παρά την πανδημία εξελίσσεται σε πολλά πεδία, ενώ συγχρόνως έχει ήδη συζητήσει με τη δημοτική αρχή Κομοτηνής για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός δημοτικού κολυμβητηρίου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood