Μετά την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης, εκφράζει ευχαριστίες:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, πρώτα απ’ όλα τους παράγοντες των σωματείων, τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ροδόπης, καθώς και τους συνεργάτες μου, που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν επί σειρά ετών στην προεδρία της Ένωσης. Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους μου έδωσαν την δυνατότητα να εκλεγώ για άλλη μια φορά στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που πραγματικά του αξίζει, αλλά και παραμένοντας κοντά στην ΕΠΣ Θράκης, και στο σύνολο των σωματείων μας”.

DSC04182Ταυτόχρονα ο κ. Γαβριηλίδης και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Θράκης, συγχαίρουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την εκλογή του ως προέδρου της ΕΠΟ, καθώς και τα έντεκα νεοεκλεγέντα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, και τους εύχονται “καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν”.