Πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για δια ζώσης επαναλειτουργία Λυκείων-Γυμνασίων στις 5 Απριλίου

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει το σενάριο τα self rapid tests να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου και άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως η εστίαση και ο τουρισμός.
sxoleio_arxiki-scaled

Πρόταση για δια ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων και των Γυμνασίων, με διενέργεια εβδομαδιαίων τεστ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, στις 5 Απριλίου, κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας στην επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής συζητήθηκε το άνοιγμα των σχολείων – στη βάση της πρότασης του Υπουργείου Παιδείας – και του λιανεμπορίου, καθώς και η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων από Δήμο σε Δήμο, ωστόσο δεν υπήρξαν εισηγήσεις ή αποφάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε νέα σύσκεψη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Και αυτό, καθώς τα αιτήματα των Υπουργείων για σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων ευθύνης τους, υπήρξαν πολλά, κι έτσι θα συζητηθούν εκ νέου.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει το σενάριο τα self rapid tests να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για το σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου και άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως η εστίαση και ο τουρισμός. Ενδεχομένως, δε, να καταστεί και υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους σε τομείς που θα ανοίξουν, ωστόσο κυβερνητικές πηγές δηλώνουν πως είναι πρόωρη αυτή η συζήτηση.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood