Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην “Ώρα της Γης” και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο

Γιάννης Γκαράνης: "Οι δραστηριότητες του ανθρώπου οφείλουν να προστατεύουν το περιβάλλον κι όχι να διαταράσσουν την ισορροπία του, προκαλώντας ολέθριες συνέπειες στην πανίδα, τη χλωρίδα, και κατά συνέπεια και στην υγεία των ανθρώπων".
ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο Δήμος Κομοτηνής ενώνει τις δυνάμεις του με τους πολίτες του Κόσμου συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης» και μεταφέρει το μήνυμα της προστασίας της φύσης.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου ο Δήμος θα σβήσει συμβολικά για μία ώρα, από τις 20:30 έως τις 21:30, τα φώτα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο“Οι δραστηριότητες του ανθρώπου οφείλουν να προστατεύουν το περιβάλλον κι όχι να διαταράσσουν την ισορροπία του, προκαλώντας ολέθριες συνέπειες στην πανίδα, τη χλωρίδα, και κατά συνέπεια και στην υγεία των ανθρώπων”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, και συμπληρώνει: “Η κλιματική αλλαγή και η πανδημία COVID-19 αποδεικνύουν ότι σήμερα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και ζωής”.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιοΟ Δήμος Κομοτηνής απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να λάβουν μέρος στην εκστρατεία και να σβήσουν συμβολικά τα φώτα, “φωτίζοντας την ίδια τη Ζωή”.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood