Ο Δήμος Κομοτηνής ενώνει τις δυνάμεις του με τους πολίτες του Κόσμου συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης» και μεταφέρει το μήνυμα της προστασίας της φύσης.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου ο Δήμος θα σβήσει συμβολικά για μία ώρα, από τις 20:30 έως τις 21:30, τα φώτα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο“Οι δραστηριότητες του ανθρώπου οφείλουν να προστατεύουν το περιβάλλον κι όχι να διαταράσσουν την ισορροπία του, προκαλώντας ολέθριες συνέπειες στην πανίδα, τη χλωρίδα, και κατά συνέπεια και στην υγεία των ανθρώπων”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, και συμπληρώνει: “Η κλιματική αλλαγή και η πανδημία COVID-19 αποδεικνύουν ότι σήμερα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και ζωής”.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιοΟ Δήμος Κομοτηνής απευθύνει κάλεσμα στους δημότες να λάβουν μέρος στην εκστρατεία και να σβήσουν συμβολικά τα φώτα, “φωτίζοντας την ίδια τη Ζωή”.

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" και καλεί τους δημότες να πράξουν το ίδιο