Η αναγκαιότητα αναβάθμισης του Λιμενικού Φυλακίου Μαρώνειας σε Λιμενικό Σταθμό

Ο διαμορφούμενος νέος σημαντικός ρόλος της Λιμενικής Υπηρεσίας στην περιοχή, και οι εξεταζόμενες λύσεις στη στέγασή της.
Εικόνα1

Τον Δήμαρχο Μαρωνείας–Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο επισκέφθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η αναγκαιότητα της αναβάθμισης του Λιμενικού Φυλακίου Μαρώνειας σε Λιμενικό Σταθμό.

Το θέμα αφορά στον διαμορφούμενο νέο σημαντικό ρόλο της Λιμενικής Υπηρεσίας στην περιοχή της Μαρώνειας, εν όψει αφενός της κατασκευής του παραλιακού δρόμου Μαρώνειας-Πετρωτών καθώς και του στόχου της δημοτικής αρχής για ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σαμοθράκη, που θα αυξήσουν τις τουριστικές ροές, και αφετέρου των παρατηρούμενων διελεύσεων από την περιοχή παράνομων μεταναστών.

Όσον αφορά το συναφές ζήτημα της στέγασης της τοπικής Λιμενικής Αρχής, εξετάζονται προς ώρας δύο εναλλακτικές λύσεις: η μία αφορά στην παραχώρηση χώρου στο δημαρχιακό κατάστημα Μαρώνειας, και η δεύτερη, με τη συνδρομή και της Περιφέρειας, στην τοποθέτηση προκατ εγκατάστασης στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood