Οργανικές θέσεις θεατρολόγων στα σχολεία ζητά η “Ελληνική Λύση”

Οργανικές θέσεις θεατρολόγων στα σχολεία ζητά η "Ελληνική Λύση".
Screenshot_1213

Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τη Σύσταση οργανικών θέσεων και ίση κατανομή των θεατρολόγων στα σχολεία της Γενικής Εκπαίδευσης, κατέθεσε η “Ελληνική Λύση”.

Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:

“Κυρία Υπουργέ. Όπως έχουμε πληροφορηθεί από αναπληρωτές θεατρολόγους της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεν έχει δημοσιοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καμία πρόθεση για σύσταση οργανικών θέσεων για την ειδικότητά τους στα σχολεία της Γενικής Εκπαίδευσης ενόψει των επικείμενων διορισμών. Η ανησυχία των ανωτέρω είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς στους πρόσφατους διορισμούς που έγιναν στην Ειδική Αγωγή δεν συμπεριλήφθηκε ο κλάδος τους, ούτε συστήθηκαν σχετικές οργανικές θέσεις, παρά τα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής. Το Θέατρο επιβάλλεται να έχει τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό δημόσιο σχολείο κάθε κατηγορίας (Ειδικής & Γενικής Εκπαίδευσης) με μόνιμους θεατρολόγους και όχι με θεατρολόγους νομάδες της Εκπαίδευσης. Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτάται η κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε να μεριμνήσετε καταλλήλως, έτσι ώστε να συσταθούν οργανικές θέσεις για τον κλάδο της θεατρολογίας, με βάση τα πραγματικά κενά που υφίστανται στην εκπαίδευση κάθε κατηγορίας;”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood