Ιλχάν Αχμέτ για 25η Μαρτίου: Να αγωνιστούμε και σήμερα για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ισονομία, Ισοπολιτεία

"Προσβλέπουμε και σήμερα σε μια Ελλάδα που θα εμπνέει σεβασμό πρώτα από όλα σε όλους τους Πολίτες της και μετά σε όλη την οικουμένη. Χρόνια Πολλά!".
Screenshot_1210

Στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, συμμετείχε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.

Στο μήνυμά του, ανέφερε:
“Η 25η Μαρτίου 1821 αποτελεί το ιστορικό ορόσημο του αγώνα που οδήγησε στην ίδρυση του νεότερου Ελληνικού Κράτους. 200 χρόνια μετά, τιμούμε σήμερα όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της Ελευθερίας.
Και δίνουμε υπόσχεση ότι είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε και σήμερα για την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Ισότητα, την Ισονομία και την Ισοπολιτεία.
Όπως τότε, που πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι, ενώθηκαν στον κοινό σκοπό της Λευτεριάς και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Προσβλέπουμε και σήμερα σε μια Ελλάδα που θα εμπνέει σεβασμό πρώτα από όλα σε όλους τους Πολίτες της και μετά σε όλη την οικουμένη. Χρόνια Πολλά!”.
Ιλχάν Αχμέτ για 25η Μαρτίου: Να αγωνιστούμε και σήμερα για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ισονομία, Ισοπολιτεία Ιλχάν Αχμέτ για 25η Μαρτίου: Να αγωνιστούμε και σήμερα για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ισονομία, Ισοπολιτεία
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood