Τιμήθηκε και στον Ίασμο Ροδόπης η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Ο κ. Τσαλικίδης δήλωσε:

“Η 25η Μαρτίου είναι μια επέτειος με διπλό συμβολισμό, καθώς σήμερα γιορτάζει η πατρίδα μας και η ορθοδοξία. Ιδανικά της Πίστης, της ελευθερίας, της εθνικής αξιοπρέπειας και της αγάπης για το Έθνος μας. Συμπληρώνοντας 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, οι απανταχού Έλληνες εμψυχωνόμαστε και παραδειγματιζόμαστε από τους ήρωες του 1821, συνεχίζοντας την εξέλιξη του έθνους μας. Παρευρισκόμενος σήμερα στον Ίασμο Ν. Ροδόπης είχα την τιμή να καταθέσω στεφάνι υπέρ της μνήμης των μαχόμενων του Έθνους, στέλνοντας μήνυμα ότι είναι χρέος μας να αποδώσουμε την ύψιστη τιμή σε αυτή τη μεγάλη ιστορική στιγμή της χώρας μας, διατηρώντας αναλλοίωτη τη μνήμη μας για την εθνική ανεξαρτησία μας, οραματιζόμενοι μια νέα Ελλάδα με προοπτικές. Χρόνια πολλά σε όλους! Χρόνια πολλά Ελλάδα!”.

[PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης [PICS] Η 25η Μαρτίου στον Ίασμο Ροδόπης