Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής: “Ναι” στη νέα μονάδα της ΔΕΗ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής

Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής καλεί τους τοπικούς φορείς σε ενωτική ενεργοποίηση για τη διασφάλιση της υλοποίησης της επένδυσης.
ΔΕΗ ΜΟΝΑΔΑ ΒΙ.ΠΕ. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής χαιρετίζει την απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να χορηγήσει άδεια παραγωγής ρεύματος για νέα μονάδα συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο το φυσικό αέριο στη ΔΕΗ, και καλεί τους τοπικούς φορείς σε ενωτική ενεργοποίηση για τη διασφάλιση της υλοποίησης της επένδυσης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Πρόκειται για την αδειοδότηση μιας νέας επένδυσης της ΔΕΗ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, η οποία αν πραγματοποιηθεί θα καταστήσει την περιοχή μας ενεργειακό κόμβο, ενώ σημαντικό θα είναι το όφελος και από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής όσο και μετά, με τη λειτουργία της.

Καλούμε τη ΔΕΗ να προχωρήσει στην πραγματοποίηση της επένδυσης, γιατί εκτός από τα οφέλη που θα υπάρξουν για την περιοχή μας, πιστεύουμε ότι οικονομικά συμφέρουσα είναι και για την ίδια τη ΔΕΗ, αφού υπάρχουν οι υποδομές από την πρώτη μονάδα που είναι ήδη εγκατεστημένη στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, και έτσι το κόστος θα είναι μικρότερο από αυτό που θα απαιτηθεί αν αποφασίσει να κατασκευάσει την μονάδα κάπου αλλού χωρίς προϋπάρχουσες υποδομές.

Τέλος, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς φορείς (Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους και Επιμελητήρια), να συσπειρωθούμε και να πιέσουμε όλοι μαζί, τόσο τη ΔΕΗ όσο και την κυβέρνηση, για την πραγματοποίηση της επένδυσης, γιατί τα οφέλη θα είναι πραγματικά πολλά, όπως:

  1. Η περιοχή θα καταστεί ενεργειακός κόμβος αφού εκτός από τις δύο μονάδες της ΔΕΗ, στο στάδιο της υλοποίησης βρίσκετε και η μονάδα της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, της οποίας εκτός από την άδεια έχουν εγκριθεί και οι περιβαλλοντολογικές μελέτες.
  2. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ενώ θα δοθεί και μια νέα πνοή στην «πεθαμένη» ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, ώστε να αποτελέσει και πάλι πόλος προσέλκυσης νέων επενδύσεων που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας”.

Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής: "Ναι" στη νέα μονάδα της ΔΕΗ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood