Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης, Γιάννης Μουρτίδης: "Στη διαδικασία της διανομής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής. Η διανομή ορίστηκε σε χρονική περίοδο κατά την οποία το επιδημιολογικό φορτίο στον Δήμο μας είναι χαμηλό".
DSC00759

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, υπό τον συντονισμό και την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης Γιάννη Μουρτίδη, η τριήμερη διανομή προϊόντων προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης.

Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑΑπό την Τετάρτη 17 του μήνα μέχρι και σήμερα, 1.920 ωφελούμενοι παρέλαβαν 9.600 σακούλες, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα που ειδοποιήθηκαν με μήνυμα sms στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑΣτα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και στους ηλικιωμένους, τα προϊόντα διανεμήθηκαν κατ’ οίκoν. Πρόκειται για 950 δέματα που δόθηκαν σε 190 δικαιούχους.

Στους ωφελούμενους μοιράστηκαν κρέας, φέτα, κασέρι, μήλα, ακτινίδια, πατάτες, κρεμμύδια, μαρμελάδα και ζυμαρικά.

Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ“Στη διαδικασία της διανομής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής, παρά τη μεγάλη προσέλευση την πρώτη ημέρα της διανομής, που ξεπέρασε τα 830 άτομα”, επεσήμανε ο κ. Μουρτίδης, που ακόμη σημείωσε πως “η διανομή ορίστηκε σε χρονική περίοδο κατά την οποία το επιδημιολογικό φορτίο στον Δήμο Κομοτηνής είναι χαμηλό”. Όπως υπογράμμισε επίσης ο Αντιδήμαρχος, “τα προϊόντα που περισσεύουν λόγω μη προσέλευσης δικαιούχων, διατίθενται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής”.

Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, στάθηκαν ακόμη μία φορά γυμνάστριες και γυμναστές των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Κομοτηνής, που συνέδραμαν στην προετοιμασία των προς διάθεση προϊόντων, αλλά και στη διανομή τους. Επίσης, εννέα εθελόντριες και εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βοήθησαν στη διαδικασία διανομής των αγαθών.

Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑΠαράλληλα, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, φρόντισαν να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των ωφελούμενων, το διάστημα που περίμεναν να έρθει η σειρά τους.

Στο προσωπικό και στους εθελοντές, ο κ. Μουρτίδης, απηύθυνε “ένα μεγάλο ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά, και υπό τις ειδικές συνθήκες της πανδημίας, διεκπεραίωσαν μια απαιτητική διαδικασία χωρίς να ανακύψει κανένα πρόβλημα, με ευσυνειδησία, με σεβασμό στους συνδημότες μας δικαιούχους, με πνεύμα συνεργασίας και άψογη οργάνωση”.   

Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ Σε τρεις μέρες ο Δήμος Κομοτηνής διένειμε 9.600 δέματα τροφίμων σε 1.920 δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood