Η φιλανθρωπική δράση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής, εκτείνεται και εκτός των ορίων της Ροδόπης.
Στο άκουσμα του σεισμού στην Ελασσόνα, και των αναγκών των πληγέντων, υπό τον δραστήριο Πρόεδρό της Σελήμ Ισά, προχώρησε στην προμήθεια τροφίμων (κονσέρβες, μακαρόνια, κ.λπ.) ώστε να τα διαθέσει στους κατοίκους της περιοχής που επλήγη από τον εγκέλαδο.
Σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου, ο κ. Σελήμ Ισά, ο αντιπρόεδρος και ο ταμίας της ΔΕΜΠ, Σαλή Σαλή και Ριντβάν Εμίν Ναζήφ αντίστοιχα, τα παρέδωσαν σε αντιπροσωπεία του Παραρτήματος Κομοτηνής του Ερυθρού Σταυρού υπό τον τοπικό επικεφαλής της εθελοντικής οργάνωσης Κωνσταντίνο Ιμανιμίδη, προκειμένου με τη σειρά τους να τα προωθήσουν στους σεισμόπληκτους.
“Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε κατά το δυνατόν στη βοήθεια των συνανθρώπων μας που βρέθηκαν σε ανάγκη. Τους ευχόμαστε να έχουν την υγεία τους και όσο γίνεται πιο σύντομα να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να ορθοποδήσουν”, δήλωσε ο κ. Σελήμ Ισά.