Από τις Σάπες Ροδόπης ο νέος Αρχιγραμματέας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Πρόκειται για τον Διάκονο Γρηγόριο Φραγκάκη - Ντίνος Χαριτόπουλος: "Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας".
Εικόνα (1)

Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ύστερα από εισήγηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, εξελέγη ομοφώνως ο καταγόμενος από τις Σάπες Ροδόπης, Διάκονος Γρηγόριος Φραγκάκης.

Ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, έκανε λόγο για “μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας και ιδιαίτερα για τη γενέτειρα του συμπατριώτη μας, τις Σάπες, η εκλογή του στο εξαιρετικά τιμητικό και σημαντικό αυτό αξίωμα”.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του, δε, με τον ίδιο, τον συνεχάρη, του εξέφρασε την υπερηφάνεια του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, και του ευχήθηκε “καλή δύναμη και ευλογία Θεού στο έργο του”.

Από τις Σάπες Ροδόπης ο νέος Αρχιγραμματέας του Οικουμενικού ΠατριαρχείουΟ νέος Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σπούδασε στα τμήματα Θεολογικής και Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2008 χειροτονήθηκε Διάκονος της Ιεράς Συνόδου του Φαναρίου, και το 2017 προήχθη σε Υπογραμματέα της.

Η χειροτονία του ως Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον βαθμό του Πρεσβυτέρου, θα τελεσθεί ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood