Μεχμέτ Αρήφ: “Εξαπατά την κοινωνία ο Οντέρ Μουμίν-Ανεξαρτητοποιήθηκα, δεν διαγράφηκα”

Λάβρος κατά του δημάρχου, ο Μεχμέτ Αρήφ, με ανοιχτή επιστολή του, κατηγορεί τον Οντέρ Μουμίν οτι "από τη στιγμή που εκλέχθηκε έσπειρε τη διχόνοια", ενώ απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τον ίδιο του διαμηνύει: "Σε ξέρουν καλά, και όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθείς από την ίδια την κοινωνία".
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ - ΜΕΧΜΕΤ ΑΡΗΦ
  • Ένα ακόμη μέτωπο για τον Οντέρ Μουμίν, αυτή τη φορά ενδοπαραταξιακό.
Ενώ χθες το βράδυ ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν προανήγγειλε τη διαγραφή του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Μεχμέτ Αρήφ από την παράταξή του, χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους, και σήμερα την ανακοίνωσε επίσημα, πάλι χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους, εντούτοις, ο κ. Μεχμέτ Αρήφ διατείνεται πως δεν διεγράφη αλλά παραιτήθηκε.
Λάβρος κατά του δημάρχου, με ανοιχτή επιστολή του, κατηγορεί τον Οντέρ Μουμίν οτι από τη στιγμή που εκλέχθηκε έσπειρε τη διχόνοια”, ενώ απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τον ίδιο του διαμηνύει: “Σε ξέρουν καλά, και όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθείς από την ίδια την κοινωνία”.
Η ανοιχτή επιστολή του Μεχμέτ Αρήφ:
“Αξιότιμοι συμπολίτες του Δήμου Ιάσμου. Στις εκλογές του 2019 κατεβαίνοντας μαζί με τον Οντέρ Μουμίν, έλαβα 849 ψήφους, εκλεγόμενος από τους πρώτους της λίστας. Είχα πιστέψει ότι κοινές σκέψεις και ιδέες μας έφεραν μαζί, ωστόσο από τη στιγμή που εκλέχθηκε ο κ. Οντέρ Μουμίν έσπειρε τη διχόνοια και ξέφυγε από τις αρχές της παράταξης. Μη δείχνοντας σεβασμό στην ψήφο των πολιτών, ξεκίνησε μία πολιτική μειώσεως ρόλων και αρμοδιοτήτων, και μου μετέφερε μέσω κάποιων ότι θα με ξαναφέρει σε θέση ευθύνης για να μην ανοίξω παραπάνω το στόμα μου.
Κράτησα τη θέση μου με μεγάλη υπομονή, παρά τις αντίξοες συνθήκες, μη θέλοντας να πράξω ό,τι εκείνος, που άφησε τα μισά του δρόμου φεύγοντας από τη διοίκηση της Περιφέρειας. Δούλεψα χωρίς σταματημό, με τόλμη, ερχόμενος σε διαμάχη ακόμα και με υπαλλήλους, για το καλό του τόπου μου. Δούλεψα μέρα νύχτα, με δικά μου έξοδα, έκανα επεμβάσεις, πάλι δεν του άρεσε. Ήθελε να ακολουθήσει την τακτική «σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε». Όταν κατάλαβε ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα, προσπάθησε να με ξεκόψει από την κοινωνία, αυτό όμως δεν του έκατσε. Δεν έσκυψα κεφάλι, είδα ότι δεν άλλαξε καθόλου, κατάλαβε ότι μαζί δεν μπορούμε να εργαστούμε, και στην τελευταία μας χθεσινή ασυμφωνία, κατάλαβε ότι η συνεργασία μας είναι πλέον αδύνατη. Προς τούτο διαχωρίζοντας τη θέση μου από τις ιδέες του κ. Οντέρ Μουμίν, αποχωρώ από την παράταξη “Εμπρός”, και συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ιάσμου τον αγώνα μου“.
Απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο, αναφέρει:
“Η εργατικότητά μου δεν αρέσει σε πολλούς στενούς συνεργάτες σου, και προς τούτο κύριε Μουμίν, ούτε εσύ δεν μπορείς να εκμηδενίσεις τον αγώνα και την προσπάθειά μου. Ο καθένας στην κοινωνία μας ξέρει ποιος είναι ο άλλος, από πού προήλθε και που μπορεί να φτάσει, παρά το γεγονός κ. Οντέρ Μουμίν οτι εξαπατάς την κοινωνία. Σε ξέρουν και σε βλέπουν καλά, και όταν έρθει η ώρα θα τιμωρηθείς από την ίδια την κοινωνία“.
Χθες βράδυ ο Οντέρ Μουμίν είχε δηλώσει:
“Ο δημοτικός σύμβουλος Ιάσμου Μεχμέτ Αρήφ διεγράφη από τον συνδυασμό «Εμπρός». Η δημοτική μας παράταξη θα λάβει τη σχετική απόφαση αύριο σε έκτακτη συνεδρίαση. Τον ευχαριστώ για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογενειακή και πολιτική του σταδιοδρομία”.
Ακολούθησε σήμερα η παραπάνω ανοιχτή επιστολή του Μεχμέτ Αρήφ, και εν συνεχεία ο Οντέρ Μουμίν ανακοίνωσε: “Η Δημοτική παράταξη «ΕΜΠΡΟΣ» συνεδρίασε εκτάκτως στις 11:00. Με ομόφωνη απόφαση ο Μεχμέτ Αρήφ διεγράφη επίσημα”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood