Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του ’21

Πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Screenshot_1102

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, η Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης ΠΕ Ροδόπης οργάνωσε δύο μαθητικές, εικαστικές, ψηφιακές δράσεις, με θέμα «Ο Αγώνας του 1821 μέσα από μαθητικές, εικαστικές, ψηφιακές δημιουργίες», που απευθύνονταν σε τάξεις/τμήματα της Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού των σχολικών μονάδων της Ροδόπης και συντονίστηκαν από την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Εν όψει της πρωτοβουλίας δημιουργήθηκε ιστοχώρος ο οποίος φιλοξενείται στην αρχική σελίδα της Δ/νσης https://dipe.rod.gr/, φέρει την ένδειξη «Ο Αγώνας του 1821 μέσα από μαθητικές, εικαστικές, ψηφιακές δημιουργίες», και περιέχει δύο υπερσυνδέσμους.

Σε εκείνον με την ένδειξη «storyjumper», φιλοξενούνται οι ομαδικές μαθητικές εικαστικές δημιουργίες των συμμετεχόντων (έργα ζωγραφικής, κολάζ και μικτής τεχνικής), ενώ στον σύνδεσμο με την ένδειξη «ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (ΚΟΜΙΚ)», βρίσκονται αναρτημένα τα κόμικ που δημιούργησαν οι ομάδες των μαθητών/τριών με τη βοήθεια του εκπ/κού λογισμικού εφαρμογών «canva».

Η Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης ΠΕ Ροδόπης ευχαριστεί και συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους.

Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του '21 Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του '21 Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του '21 Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του '21 Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του '21 Μαθητές της Ροδόπης αναπαριστούν με κόμικς την Επανάσταση του '21

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood