Αφαιρέθηκε η βλάσφημη αφίσα – “Βανδαλίστηκε”, ισχυρίζεται ο πρόεδρος του συλλόγου Εβριτών

"Δεν θα ανοίξω διάλογο με την θλιβερή αυτή μειοψηφία των φανατικών και των σκοταδιστών γιατί φρονώ ότι είναι άσκοπος".
160217998_10215433933442079_6450444874690818725_o - Αντιγραφή
Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος του συλλόγου Εβριτών Ροδόπης, Χρήστος Χατζηπέμου, χαρακτηρίζει “σκοταδιστές” όσους επέκριναν την αφίσα με τις βλάσφημες γελοιογραφίες που είχε συμπεριληφθεί στην έκθεση του συλλόγου “Greco Mascara”, και δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το stand η εν λόγω αφίσα, ισχυρίζεται πως αυτή “βανδαλίστηκε από κάποιους φανατικούς”.
Αφαιρέθηκε η βλάσφημη αφίσα - "Βανδαλίστηκε", ισχυρίζεται ο πρόεδρος του συλλόγου ΕβριτώνΟλόκληρη η ανάρτηση του κ. Χατζηπέμου:
“Τα «βλάσφημα» σκίτσα.
Παρά τις υποδείξεις των επιστημόνων, της Κυβέρνησης και εν γένει του πολιτικού κόσμου, παρά τις υποδείξεις ακόμη και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπήρξε μια μερίδα κληρικών που συνέχισε να ασεβεί ως προς τις υποδείξεις αυτές, δίνοντας «τροφή» προς τους Έλληνες και ξένους σκιτσογράφους να σχολιάσουν την κατάσταση με τον δικό τους εξαιρετικό τρόπο. Από αυτά τα σκίτσα που δημοσιεύθηκαν σε όλο τον πολιτικό Τύπο και αναδημοσιεύθηκαν ευρέως στο διαδίκτυο, επελέγησαν ορισμένα και αναδημοσιεύθηκαν και σε ένα από τα εννέα μπάνερς του Συλλόγου Εβριτών Ν.Ροδόπης, στην έκθεση με τον τίτλο “Greco Mascara”, ασχολίαστα αναγράφοντας το δημιουργό τους και το μέσο που πρωτοδημοσιεύθηκαν.
Τα σκίτσα αυτά των Ηλία Μακρή από την «Καθημερινή», Soloup από το «Ποντίκι», Sergei Elgin, Κωνσταντίνου Ρουγγέρη και Χρήστου Παπανίκου, θεωρήθηκαν «βλάσφημα» από κάποιους φανατικούς στο τόπο μας, που, προφανώς για το λόγο αυτό, «βανδάλισαν» και το βέβηλο μπάνερ, γιατί απλά…διαφωνούσαν με το περιεχόμενό του! Δεν πίστευα, ομολογουμένως, ότι μια έκθεση σκίτσου, γελοιογραφίας και σάτιρας, ενόψει της καρναβαλικής περιόδου με τίτλο Greco Mascara, θα είχε…διαδραστικό χαρακτήρα και θα συμμετείχαν σε αυτή με τον τρόπο τους…επαγγελματίες μασκαράδες!
Δεν θα ανοίξω διάλογο με την θλιβερή αυτή μειοψηφία των φανατικών και των σκοταδιστών γιατί φρονώ ότι είναι άσκοπος. Δεν έχω πραγματικά να πω τίποτε στον διευθυντή ενός Λυκείου και τους ομοίους του που θεωρούν την ιατρική μάσκα «φίμωτρο» ή βλέπουν στο εκπληκτικό σκίτσο του Soloup, (αφιέρωμα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας και τον καθημερινό αγώνα τους), την…προσβολή (!) στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Αυτοί τις παρωπίδες τους δεν θα τις εγκαταλείψουν ποτέ.
Αρνούμαι κάθε διάλογο με τους σκοταδιστές και τους σύγχρονους ιερο-εξεταστές. Με τους αρνητές της πανδημίας και τον…ψεκασμένο τρόπο σκέψης τους. Με τους επαγγελματίες «αρνητές» που ασεβούν προς το νόμο επικαλούμενοι την ασύγγνωστη άγνοιά τους. Αρνούμαι να μετέχω σε οποιοδήποτε διάλογο με αυτούς που προσπαθούν, ως τιμητές και ασφαλιτες άλλης εποχής να βεβηλώνουν και να οικειοποιούνται τη χριστιανική πίστη και θρησκεία. Μιας θρησκείας που χαρακτηρίζεται από την ανεκτικότητα της διαφορετικής άποψης και την αγάπη στον άνθρωπο.
Ας κάνουν μόνο λίγο πιο πέρα. Γιατί κρύβουν τον ήλιο από τον τόπο μας… Κι αυτό δεν σκοπεύω να το ανεχθώ…”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood