Σε αποκαλύψεις – πέρα από τη Γ’ Εθνική – και για την ΕΠΣ Θράκης, προέβη ο πρόεδρος της Μάνος Γαβριηλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέλλα Τηλεόραση.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και το 2022 – για έκτη συνεχόμενη φορά – για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης. Συγκεκριμένα, είπε: “Λέω για μια ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, για να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση».

Για το όριο ηλικίας στις Ομοσπονδίες δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό το μέτρο. Μπορείς να είσαι πλανητάρχης και όχι πρόεδρος στην ΕΠΟ».

Για την απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, σχολίασε: «Περίμενα περισσότερα. Ίσως δεν επέτρεψαν την διοίκηση της ΕΠΟ οι συνθήκες, γιατί δεν είναι μόνο τι θέλεις, αλλά αν σ’ αφήνουν να το κάνεις».

Ειδικά για τον απερχόμενο πρόεδρο, Βαγγέλη Γραμμένο, ο Μάνος Γαβριηλίδης, ανέφερε: «Ο Γραμμένος είναι πολύ αγαπητός αλλά θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικός». 

Τέλος, για τις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης του 2022 ανέφερε: «Λέω για μια ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, για να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση».

πηγή: thrakisports.gr