ΕΒΕ Ροδόπης: Και εγένετο Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά / Directmarket.gr

Για επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα τα οποία επιτρέπεται να πωληθούν ηλεκτρονικά / Ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι e-SHOP / Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Ο κ. Αντώνης Γραβάνης.

Το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έθεσε υπό την αιγίδα της η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για τη στήριξη των Τοπικών Αγορών και των Επιχειρήσεων, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη δράση, μέσω της οποίας ενεργοποιείται Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά στην πλατφόρμα Directmarket.gr με στόχο πρωτίστως την ενίσχυση των επιχειρήσεων  της τοπικής αγοράς της Κομοτηνής προτρέποντας τους τοπικούς καταναλωτές να αναζητήσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα τους από την τοπική αγορά, και μόνο όταν δεν εντοπίσουν αυτό που επιθυμούν, να καταφύγουν στην πανελλήνια αγορά.

Οι επιχειρήσεις–μέλη του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης που διαθέτουν προϊόντα τα οποία επιτρέπεται να πωληθούν ηλεκτρονικά, ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι e-SHOP, έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση – στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά μέσω της πλατφόρμας Directmarket.gr και να αποκτήσουν τα εξής:

  • CLICK AWAY: Για ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων τους στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή με POS, και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημα.
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΑΦΙ στη ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.
  • ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Ε–SHOP / Δυνατότητα δημιουργίας ατομικού e-shop.
  • Για τις επιχειρήσεις που έχουν δικό τους e-shop δημιουργείται ένας μηχανισμός προβολής και ανάδειξής τους σε Τοπικό και Πανελλήνιο Επίπεδο και άμεσης ηλεκτρονικής πώλησης των προϊόντων τους.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν χρήση όλων των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής αγοράς Directmarket.gr όπως: προβολή προϊόντων, ηλεκτρονική παραγγελία, ηλεκτρονική πληρωμή, αποστολή προϊόντων ή παραλαβή από το κατάστημα, καταχώρηση προϊόντων σε κατηγορίες, ενημέρωση ειδικών προσφορών και νέων αφίξεων, διαχείριση ειδικών όρων κλπ.

“Καλούμε όσες επιχειρήσεις–μέλη του Επιμελητηρίου επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Αγορά του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης «Αγοράζω στον τόπο μου»”, τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αντώνης Γραβάνης.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2531022547 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood