Αχμέτ Ιλχάν: “Θα ασχοληθώ προσωπικά με το νομοσχέδιο για την προστασία και περίθαλψη των κατοικιδίων”

"Οι προτάσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής και του Κυνοφιλικού Ομίλου Ροδόπης, για το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για ζώα συντροφιάς, θα αποτελέσουν βάση συζήτησης για το Κίνημα Αλλαγής, κάτι που δεν έπραξε έως τώρα η κυβέρνηση", τονίζει ο Βουλευτής.
kynhgoi
Την δέσμευσή του ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή για την προστασία των ζώων και την περίθαλψη κατοικιδίων, παρέσχε προς τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής και του Κυνοφιλικού Ομίλου Ροδόπης με τα οποία συναντήθηκε σήμερα ο στο γραφείο του ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.
“Οι προτάσεις τους για το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για ζώα συντροφιάς θα αποτελέσουν βάση συζήτησης για το Κίνημα Αλλαγής, κάτι που δεν έπραξε έως τώρα η κυβέρνηση”, τόνισε ο Αχμέτ Ιλχάν.
Σημειώνεται ότι το Κίνημα Αλλαγής όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα επέδειξε έντονη κοινοβουλευτική δράση για τα θέματα των απαγορεύσεων στο κυνήγι και το ερασιτεχνικό ψάρεμα στην διάρκεια της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα δύο φορές να αρθούν οι απαγορεύσεις και άλλες τόσες να αναιρεθούν οι αποφάσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood