Δύο διαδικτυακές συναυλίες προγραμματίζει να μεταδώσει το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής μέσω της σελίδας της στο Facebook.

H πρώτη, το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα «Mice, the swing band», που με το γνωστό πλέον πρόγραμμά του, θα μας κρατήσει συντροφιά με παλιά και καινούρια τραγούδια του. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Φωνή/Κική Τσαλίκη, Ακουστική Κιθάρα/Χρυσόστομος Κεπελής, Ηλεκτρική Κιθάρα/Αλέξανδρος Κίνας, Άλτο Σαξόφωνο/Άγγελος Κιουρτζίδης, Τενόρο Σαξόφωνο/Δημήτρης Αμπελίδης, Τύμπανα/Αλέξανδρος Δασκαλόπουλος, Πιάνο & Μπάσο/Γιώργος Μπάτζιος.

Η δεύτερη, την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., από το συγκρότημα “3 GENS”. Με τη νέα του σύνθεση, το συγκρότημα θα μας ταξιδέψει σε γνωστές ποπ επιτυχίες που έρχονται από μακριά, για να μας διασκεδάσουν με το ιδιαίτερα χορευτικό του πρόγραμμα. Το συγκρότημα αποτελούν οι: Πόλυ Λακάκη και Σταύρος Παυλίδης/φωνές, Γιάννης Κουλαουζίδης/μπάσο, Τάσος Λύρατζης/κιθάρα, Γιάννης Σαβουλίδης/ντραμς, Γιάννης Τζατζανάς/ πλήκτρα & ακορντεόν.

Κομοτηνή: Αποκριά με e-συναυλίες των "3Gens" και "Mice, the swing band"