Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών και φθορών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου έχουν ήδη ξεκινήσει στις πληγείσες περιοχές από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Σήμερα μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών βρέθηκαν στη Νέα Σάντα όπου ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης είχε και συνάντηση με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιάννη Τσαραγκλή.
Επόμενο σημείο εργασιών είναι ο Κέχρος, ενώ έπονται κι άλλες περιοχές που επλήγησαν, “προσφέροντας το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μας”, όπως ανέφερε ο κ. Τσαλικίδης.
Ροδόπη: Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου Ροδόπη: Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου Ροδόπη: Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου Ροδόπη: Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου Ροδόπη: Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου