Σήμερα Δευτέρα 8 Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος της Ο.Γ.Ε.) πραγματοποίησε κινητοποίηση μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και τον Σύλλογο Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Στόχος να τιμηθεί αγωνιστικά το περιεχόμενο της 8ης Μάρτη, με αιχμή των διεκδικήσεων το αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας και την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με κινητοποίηση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών ΡοδόπηςΜε πανό και πλακάτ που έγραφαν τα συνθήματα και τις διεκδικήσεις, με υλικά που μοιράστηκαν, δόθηκε το μήνυμα της συλλογικής διεκδίκησης για υγεία, δημιουργική ζωή και δικαιώματα στην εργασία και τη μητρότητα.

Με κινητοποίηση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών ΡοδόπηςΗ πρόεδρος και η γραμματέας του Συλλόγου, υπογράμμισαν με τις ομιλίες τους την “ανάγκη οι γυναίκες της Ροδόπης να σπάσουν τις αλυσίδες του ατομικού δρόμου, να γίνουν μέλη του Συλλόγου και να διεκδικήσουν μαχητικά καλύτερο μέλλον για τις ίδιες και για τις οικογένειές τους”.

Με κινητοποίηση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών ΡοδόπηςΠαράλληλα, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης, καλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση που προετοιμάζει την Κυριακή 14 Μάρτη στις 18.30 σχετικά με την κατάσταση και την ανάγκη ενίσχυσης του Υγειονομικού Συστήματος και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες, για το Σύλλογο και για τη διαδικτυακή εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Με κινητοποίηση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης