Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η ενέργεια αγνώστου στην Ξυλαγανή να αφήσει ένα απαράδεκτο απειλητικό μήνυμα κατά των συντοπιτών του που φροντίζουν τα αδέσποτα της περιοχής.

Κρέμασε μια σακούλα με…κόπρανα ζώων (!) έξω από το ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου (!), και πάνω σε ένα χαρτόνι έγραψε με θράσος:

“Δώρο για σένα με το κοπρόσκυλο, την δεύτερη φορά θα είναι φόλα”!

Ξυλαγανή: Θρασύτατη απειλή - "Δώρο για σένα με το κοπρόσκυλο, την δεύτερη φορά θα είναι φόλα"!

“Ξυλαγανή Ν. Ροδόπης. Ανθρωποειδές αναρτά σακούλα με ακαθαρσίες σε ιερό ναό με σημείωμα δολοφονίας προς πάσα κατεύθυνση. Μεγάλε, οι πύλες του Άδη είναι ανοιχτές και σε περιμένουν. Επειδή το εκκλησάκι είναι στους πρόποδες λόφου χωρίς οικίες κοντά, έχει και άγρια πανίδα, αλεπούδες, τσακάλια, που αν τους επιτρέπεις πρέπει να κάνουν την ανάγκη τους. Παρ’ όλ’ αυτά, ότι μπήκες στη διαδικασία να κρεμάσεις ακαθαρσίες ζώων που μάζεψες ο ίδιος, μας δείχνει το πόσο άρρωστος είσαι ψυχικά και καμία μα καμία σχέση δεν έχεις με τα Θεία και τις εκκλησίες. Θα μπορούσες επίσης να τα βάλεις με τον ίδιο το Θεό που τα έκανε να αφοδεύουν, τι πράγματα είναι αυτά. Το λοιπόν, αν κάποιος γνωρίζει τον καλλιτέχνη που έκανε αυτή την ιεροσυλία και απειλεί για κακούργημα σε εκκλησιαστικό χώρο, να επικοινωνήσει μαζί μου. Τη Δευτέρα θα ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλαγανής και έχετε όλοι τον νου σας”, αναφέρει η Ομάδα “Αδέσποτα Ξυλαγανής – Μαρώνειας”.

“Ο εγκληματίας με τις φόλες απειλεί και την άγρια πανίδα με θάνατο. Στον Άγιο Κωνσταντίνο άφησε σε σακούλα φαγητό και το απειλητικό γραπτό μήνυμα “Δώρο για σένα με το κοπρόσκυλο, την δεύτερη φορά θα είναι φόλα”… Κι αν το βρουν αλεπούδες ή κάποιο σκυλί τσοπάνου; Στην αστυνομία θα κατατεθεί η απειλή μαζί και ο γραφικός του χαρακτήρας και πιθανόν τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Τον συμβουλεύουμε να αλλάξει μυαλά, σχολιάζει πολύ σωστά η Ομάδα “Ξυλαγανή παλιά και νέα”.

Υπενθυμίζεται πως μόλις την περασμένη Τετάρτη, σημειώθηκε μια ακόμη θανάτωση σκύλου με φόλα (θυμηθείτε εδώ).

πηγή: “Ξυλαγανή παλιά και νέα”