Φ. Γεννηματά: “Δεν πείθουν τα ημίμετρα του πανικού”

"Το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται πια εκτός ελέγχου".
ΦΩΦΗ 5
Το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται πια εκτός ελέγχου”, τονίζει η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, εν όψει των χθεσινών κυβερνητικών ανακοινώσεων για την αντιμετώπιση του Covid-19, και συμπληρώνει:
Φ. Γεννηματά: "Δεν πείθουν τα ημίμετρα του πανικού"“Η πολιτική της Κυβέρνησης για lockdown “ακορντεόν” αποδείχθηκε καταστροφική για την υγεία, την οικονομία, τους εργαζόμενους. Δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα Νοσοκομεία έφτασαν στα όρια τους. Επιμένουν σε λύσεις “μπαλώματα”, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει. Δεν αρκούν και δεν πείθουν τους πολίτες οι αυτοσχεδιασμοί και τα ημίμετρα του πανικού.
Φ. Γεννηματά: "Δεν πείθουν τα ημίμετρα του πανικού"Ο δρόμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα είναι μεγάλος και δύσκολος με δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Χρειάζεται Εθνικό Σχέδιο, αποτελεσματικό. Με στοχευμένα μέτρα για την υγεία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις. Έχω ζητήσει εδώ και έναν μήνα να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Η Κυβέρνηση κωφεύει, το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood