Η Σάρα ήταν ένα όμορφο λυκόσκυλο, καθόλου επιθετικό, εμβολιασμένο, στειρωμένο και τσιπαρισμένο, που το φρόντιζαν δύο οικογένειες στην Ξυλαγανή.

Κάποιος όμως αποφάσισε να του αφαιρέσει τη ζωή δηλητηριάζοντάς το…

Η ομάδα “Αδέσποτα Ξυλαγανής – Μαρώνειας” δυστυχώς δεν πρόλαβε να το σώσει.

Κι άλλη δηλητηρίαση αδέσποτου - Στην Ξυλαγανή (Προσοχή: Σκληρό βίντεο!)Κατέγραψε σε βίντεο τις τελευταίες στιγμές του άτυχου ζώου και τις ανήρτησε στο facebook, σε μια προσπάθεια αφενός εντοπισμού του δράστη, και αφετέρου ευαισθητοποίησης του ευρέως κοινού έναντι τέτοιων εγκλημάτων που πλέον συνιστούν κακουργήματα, καθώς υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει πόσο βάρβαρος και βασανιστικός είναι ο θάνατος από δηλητηρίαση.

Στο σημείωμά της η Ομάδα αναφέρει:

“Η Σάρα δεν είναι πια μαζί μας… Αύριο θα ενημερωθεί η αστυνομία. Προσέξετε τα σκυλιά σας. Κάποιος σήμερα μοίρασε θάνατο. Είδε κάποιος απ’ το χωριό κανέναν να ταΐζει το σκυλί; Ήταν ένα περήφανο λυκόσκυλο, εμβολιασμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη. Τη φρόντιζαν δύο οικογένειες. Ήταν ήρεμη και δεν πείραζε ποτέ κανέναν. Κάποιοι θρηνούν για το σκυλί, κάποιοι άλλοι είναι οργισμένοι – και εγώ μέσα σε αυτούς. Αυτός ο ένας που θα πιαστεί, δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχειν ειλικρινά… Έχει κανένας στο κατάστημά του κάμερες να ρίξει μια ματιά στη σημερινή ημέρα μήπως εντοπίσουμε κάποιο στοιχείο;! Βοηθήστε παιδιά, μιλάμε για σκουπίδι, δείτε τι θάνατο επέβαλε στο σκυλί… Προσοχή και στα παιδιά να μην πιάνουν από κάτω τρόφιμα ή οτιδήποτε περίεργο την ώρα που παίζουν!”.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ