Νέα ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα Γρατινής & νέα γέφυρα στον ποταμό Λίσσο της Φιλλύρας

Αυτοψία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου - Τα δύο αυτά νέα έργα έρχονται να προστεθούν σε άλλα δύο τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αφορούν τις αναβαθμισμένες ιρλανδικές διαβάσεις στον Τρελοχείμαρρο στον Κάλχα, και στον Μακροπόταμο δυτικά του Δοκού.
154426299_2989500074660273_6880533042117495970_o

Δύο νέα έργα στον δρόμο που συνδέει το βορειοανατολικό τμήμα της Ροδόπης, από την Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής μέχρι τα Αρριανά, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Το πρώτο, είναι η αναβαθμισμένη ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα, νότια της Γρατινής, η οποία δόθηκε στην κυκλοφορία και απομένει η ολοκλήρωση των συμπληρωματικών έργων διευθέτησης του χειμάρρου.
Το δεύτερο, είναι η κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Λίσσο, ανατολικά της Φιλλύρας, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της θεμελίωσης.
Τα δύο αυτά νέα έργα έρχονται να προστεθούν σε άλλα δύο τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αφορούν τις αναβαθμισμένες ιρλανδικές διαβάσεις στον Τρελοχείμαρρο στον Κάλχα, και στον Μακροπόταμο δυτικά του Δοκού.
Στις αυτοψίες τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Ροδόπης, στελέχη της Περιφέρειας καθώς και οι ανάδοχοι των έργων, οι οποίοι ενημέρωσαν για την πορεία υλοποίησης των έργων.
Νέα ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα Γρατινής & νέα γέφυρα στον ποταμό Λίσσο της Φιλλύρας
Νέα ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα Γρατινής & νέα γέφυρα στον ποταμό Λίσσο της Φιλλύρας Νέα ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα Γρατινής & νέα γέφυρα στον ποταμό Λίσσο της ΦιλλύραςΝέα ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα Γρατινής & νέα γέφυρα στον ποταμό Λίσσο της ΦιλλύραςΝέα ιρλανδική διάβαση στο Αμυγδαλόρεμα Γρατινής & νέα γέφυρα στον ποταμό Λίσσο της Φιλλύρας
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood