Άρχισαν οι εργασίες ανόρυξης αρδευτικής γεώτρησης στο Κοπτερό του Δήμου Ιάσμου. “Η περιοχή μας στηρίζεται στο αγροτικό εισόδημα και στον αγροτικό κόσμο. Προχωρούμε σε αρδευτικά έργα σε όλη τη Ροδόπη ώστε να εξασφαλιστεί η άρδευση της ευρύτερης περιοχής. Στηρίζουμε έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα”, δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης που βρέθηκε στο σημείο μαζί με τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.
Ο τελευταίος, δε, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, επισκέφθηκε και το σημείο της ανόρυξης νέας υδρευτικής γεώτρησης για την αναβάθμιση του παρεχόμενου ύδατος στους οικισμούς των Ασωμάτων, του Ριζώματος, των Θάμνων και του Αγιάσματος. “Στοχεύουμε στη βελτίωση του παρεχόμενου νερού με ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης σε βάθος 100 μέτρων, με παροχή 50 κυβικών μέτρων ανά ώρα”, δήλωσε, ευχαριστώντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μουμίν Μουμίν για “τη διαρκή και άοκνη προσπάθειά του”.
Νέες γεωτρήσεις για ύδρευση και άρδευση σε οικισμούς του Δήμου Ιάσμου Νέες γεωτρήσεις για ύδρευση και άρδευση σε οικισμούς του Δήμου Ιάσμου Νέες γεωτρήσεις για ύδρευση και άρδευση σε οικισμούς του Δήμου Ιάσμου Νέες γεωτρήσεις για ύδρευση και άρδευση σε οικισμούς του Δήμου Ιάσμου Νέες γεωτρήσεις για ύδρευση και άρδευση σε οικισμούς του Δήμου Ιάσμου Νέες γεωτρήσεις για ύδρευση και άρδευση σε οικισμούς του Δήμου Ιάσμου