Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος

Επίκειται και ασφαλτόστρωση των πρώτων χιλιομέτρων της επαρχιακής οδού από τον οικισμό Σώστη προς την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη.
ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΠΙΚΙΟ ΟΡΟΣ
Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, “η Π.Ε. Ροδόπης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, πραγματοποιεί εργασίες αποκατάστασης στον χωματόδρομο, από το σημείο μετά την επικείμενη ασφαλτόστρωση, που οδηγεί προς τον οικισμό Κερασιάς. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται έργο που αφορά στην ασφαλτόστρωση των πρώτων 3,65 χλμ της Επαρχιακής οδού Σώστη προς τον δρόμο για την Ιερά Μονή Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη, βελτιώνοντας την πρόσβαση τόσο προς την Κερασιά, όσο και προς την Μονή. Παράλληλα, με τη βελτίωση του δρόμου, πρόκειται ακόμη για ένα έργο που μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις ομορφιές του ορεινού όγκου της Ροδόπης και της πολιτιστικής κληρονομιάς της, καθώς η συγκεκριμένη οδός οδηγεί στο Παπίκιο Όρος και την εν λόγω Ιερά Μονή. Και φυσικά, δημιουργούμε έναν νέο πόλο έλξης για εναλλακτικό τουρισμό, με ασφάλεια για τους νέους επισκέπτες μας!”.
Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος Εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το Παπίκιο Όρος
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood