Πορεία κατά του νέου νομοσχεδίου για τα πανεπιστήμια, πραγματοποιήσαν ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης, ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης και ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Ξάνθης.

Μέσα από τις αποφάσεις τους, δηλώνουν: «Θέλουμε να ξαναμπούμε στις σχολές μας! Δεν έχουν θέση στις σχολές μας αστυνομία – πειθαρχικά -διαγραφές! Η οργή και η αγανάκτηση μας όλο και μεγαλώνει! Όσο και αν η κυβέρνηση της ΝΔ αξιοποιεί την πανδημία για να νομοθετεί πίσω από τις πλάτες μας θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της. Ούτε οι σχολές θα είναι για πάντα κλειστές, αλλά ούτε και οι φοιτητές θα μείνουν άπραγοι. Αυτό το αποδείξαμε. Ο αγώνας μας όχι μόνο δεν τελειώνει αλλά τώρα αρχίζει! Ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να εφαρμοστεί! Όσο φόβο και αν θέλουν να σπείρουν, όσο και αν προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον αγώνα των φοιτητών και το δίκαιο των αιτημάτων τους, τόσο οι φοιτητές μέσα από την οργάνωση και τον αγώνα τους θα τους χαλάνε τα σχέδια».

Φοιτητική πορεία πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη Φοιτητική πορεία πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη Φοιτητική πορεία πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη