Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντες

Με άψογη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ

11.212 δέματα, με φρούτα, γάλα εβαπορέ, όσπρια, τυριά, βόειο και χοιρινό κρέας, ζυμαρικά, αλεύρι, κρέμες δημητριακών βανίλιας και μπισκοτόκρεμας, γάλα σκόνη βρεφικής ηλικίας, σαμπουάν, αφρόλουτρο, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα, διανεμήθηκαν σε 1.832 δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης.

Οι ωφελούμενοι είχαν ειδοποιηθεί με μήνυμα στο κινητό τους για την ημέρα και την ώρα που όφειλαν να προσέλθουν στο Πολυλειτουργικό Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της διανομής, από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. “Η επιλογή της διανομής των προϊόντων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έγινε γιατί το επιδημιολογικό φορτίο στον Δήμο Κομοτηνής είναι χαμηλό και οι καιρικές συνθήκες βελτιωμένες”, ανέφερε σχετικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης, Γιάννης Μουρτίδης που επέβλεψε τη διαδικασία.

Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντεςΣτα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα και τους ηλικιωμένους τα προϊόντα διανεμήθηκαν κατ’ οίκoν. Πρόκειται για 1.100  δέματα που δόθηκαν σε 180 δικαιούχους.

Σημαντική ήταν για μια ακόμη φορά η αρωγή του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο στην προετοιμασία όσο και στη διανομή των προϊόντων. Παράλληλα οι Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής και με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας φρόντισαν να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των ωφελούμενων.

Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντεςΌσοι δικαιούχοι δεν προσέρχονται, τα προϊόντα που περισσεύουν αποθηκεύονται και αναδιανέμονται στην επόμενη διανομή. Εξαίρεση αποτελούν το κρέας και τα φρούτα που ανήκουν στα ευπαθή προϊόντα και κατευθύνονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντες Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντες Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντες Κομοτηνή: Διανεμήθηκαν 11.212 δέματα τροφίμων σε 1.832 αναξιοπαθούντες

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood