Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Ο Νεκτάριος Κελεσίδης από τη Θράκη, υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία του και τις οργανωτικές διακρίσεις του.
151003363_5696423887038273_3439398328802563259_o - Αντιγραφή
Ο κ. Νεκτάριος Κελεσίδης, διοικητικό στέλεχος τα τελευταία έντεκα χρόνια – εκ των οποίων τα εννέα ως Πρόεδρος – του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (ΟΕΓΑ), είναι ο μοναδικός από τη Θράκη υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ).
Με εφόδιο την πολύχρονη εμπειρία του, έχοντας μάλιστα διατελέσει και επί επτά χρόνια εκπρόσωπος του ΟΕΓΑ στην Ομοσπονδία, κατέρχεται στις εκλογές της 21ης Μαρτίου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Προέδρου της ΕΓΟ κ. Νίκου Προβιά.
Ο Νεκτάριος Κελεσίδης από τη Θράκη, υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας
Ο κ. Νεκτάριος Κελεσίδης (δεξιά) με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Νίκο Προβιά.

Γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά του ο κ. Κελεσίδης, αναφέρει:

“Φίλοι και φίλες, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, συμπορευόμενος με τον κ. Νίκο Προβιά. Έχοντας υπηρετήσει τη Γυμναστική από τη θέση του διοικητικού τα τελευταία έντεκα χρόνια, θεωρώ ότι έχω αποκτήσει την εμπειρία που μου επιτρέπει να κάνω το επόμενο βήμα και να βοηθήσω τη Γυμναστική από τη θέση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του Νίκου Προβιά, η πορεία του στον χώρο, οι ικανότητες του, το οργανωτικό του πνεύμα και το τεχνοκρατικό σκεπτικό του, με έπεισαν να γίνω αρωγός των προσπαθειών για την ανάδειξη και εξέλιξη των αθλημάτων της γυμναστικής στην Πατρίδα μας. Πιστεύω στο ομαδικό πνεύμα και στη συνεργασία όλων μας για να φτάσουμε τη Γυμναστική ψηλά, όπως της αρμόζει. Έχουμε τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό, και με τις σωστές επιλογές θα τα καταφέρουμε! Εύχομαι καλή δύναμη και δίκαιο αγώνα στους συνυποψηφίους μου”.
Βιογραφικό σημείωμα του κ. Νεκτάριου Κελεσίδη
Πτυχιούχος της Εθνικής Γυμναστικής Ακαδημίας του Ανώτατου Ινστιτούτου Σωματικής Αγωγής της Σόφιας Βουλγαρίας. Γνωρίζει τη βουλγαρική γλώσσα σε επίπεδο μεταφραστή, και αγγλικά. Έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες ως Γυμναστής. Διετέλεσε για εννέα χρόνια Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης» με πολύ σημαντική δράση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ενόργανης γυμναστικής στην ακριτική περιοχή του Έβρου και γενικά στη Θράκη. Ως Πρόεδρος του ΟΕΓΑ διοργάνωσε τρία διεθνή τουρνουά μικρών ηλικιών με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, ενώ συνέβαλλε και στη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων και της τελικής φάσης της κατηγορίας Παμπαίδων/ Παγκορασίδων στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης διοργάνωσε το Κύπελλο “Αστέρων”, κατηγορίας Παμπαίδων/ Παγκορασίδων, όπως και σχολικές επιδείξεις παιδιών των δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο σύλλογος που εκπροσωπεί συμμετείχε σε πέντε τουρνουά στη Βουλγαρία και σε ένα στην Τουρκία. Οργάνωσε ακόμη τη συμμετοχή εφήβων και παμπαίδων του συλλόγου “Διαγόρας Αμπελοκήπων” στο διεθνές τουρνουά Νόβισαντ της Σερβίας. Διετέλεσε και ενεργό μέλος της Επιτροπής για την διοργάνωση του “Horizon Cup” ως υπεύθυνος εθελοντών. Είναι πατέρας τριών παιδιών που επίσης ασχολούνται με το άθλημα τις ενόργανης γυμναστικής με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή μίτινγκ. Μάλιστα ο γιος του Γιώργος Κελεσίδης είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, με προπονητές τους Δημήτρη Μπαξεβανίδη, Λευτέρη Μπουτάκη, Ιωάννη Ζαχαριάδη και Βασίλειο Τσολακίδη.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Μπες…facefood, και ζήσε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood