Κομοτηνή: Δωρεές αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Γερμανοελληνικής Φιλίας “Filia Velbert”

Σε Νοσοκομείο, Ερυθρό Σταυρό και Σύλλογο ΔΑΔΑΑ.
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ FILIA VELBERT

Ο Σύνδεσμος Γερμανοελληνικής Φιλίας “Filia Velbert” συγκέντρωσε από ιδιωτικές προσφορές και τις γερμανικές εταιρείες “AMD Dienstleistung GmbH” και “SANITAETSHAUS BOEGE” υγειονομικά υλικά και υλικά αποκατάστασης, συνολικής αξίας που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ και μέσω του βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη, τα προσέφερε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, στον Σύλλογο Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ), και στο Παράρτημα Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ορθοπεδικός εξοπλισμός (πατερίτσες, ειδικοί μετεγχειρητικοί νάρθηκες, επιγονατίδες, ειδικές αντιθρομβωτικές κάλτσες, κολάρα, ειδικά ορθοπεδικά παπούτσια κ.ά.), παραδόθηκε στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο Κομοτηνής. Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη και ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής Παναγιώτης Κάρρος ευχαρίστησαν τους δωρητές και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Κομοτηνή: Δωρεές αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Γερμανοελληνικής Φιλίας "Filia Velbert"Στον Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, παραδόθηκε υγειονομικό υλικό, με τον αρχηγό της Οργάνωσης Κωνσταντίνο Ιμανιμίδη, να καταθέτει τις ευχαριστίες εκ μέρους όλων των εθελοντών.

Κομοτηνή: Δωρεές αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Γερμανοελληνικής Φιλίας "Filia Velbert"Παιχνίδια, δωρήθηκαν στον σύλλογο ΔΑΔΑΑ ο πρόεδρος του οποίου Βαγγέλης Λαφτσής εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία.

Κομοτηνή: Δωρεές αλληλεγγύης από τον Σύνδεσμο Γερμανοελληνικής Φιλίας "Filia Velbert"Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σε δήλωση του ευχαρίστησε τους χορηγούς, κ.κ. Boege, Mueller και τον πρόεδρο του συνδέσμου “Filia Velbert” κ. Muenchow, ιδιαιτέρως όμως τον διακεκριμένο ομογενή της Γερμανίας και αντιπρόεδρο του παραπάνω συνδέσμου κ. Λάζαρο Παπαϊωάννου, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλική σχέση, και ο οποίος όπως σημείωσε “ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη του πατρίδα την Ήπειρο αλλά και την άλλη ακριτική Ελλάδα, όπως είναι η Θράκη την οποία προσπαθεί εξίσου να στηρίξει με τέτοιες πρωτοβουλίες που δημιουργούν γέφυρες συνεργασία και ρεύμα ενός σύγχρονου φιλελληνισμού”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood