Κομοτηνή: Έλλειμμα στον σχεδιασμό προτεραιοποίησης των εμβολιασμών, εντόπισε ο Δημήτρης Χαρίτου

"Εκτός από το Αστικό Κέντρο Υγείας Κομοτηνής και τα Κέντρα Υγείας Σαπών και Ιάσμου,, είναι ανάγκη να ενταχθούν το ταχύτερο δυνατόν στον σχεδιασμό των εμβολιασμών, και οι δύο ΤΟΜΥ Κομοτηνής, ώστε να αποδεσμευτεί το Νοσοκομείο Κομοτηνής".
Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου Εμβολιαστικό Κέντρο Κομοτηνής (2)

“Μεγάλο έλλειμμα στον σχεδιασμό προτεραιοποίησης των εμβολιασμών εκ μέρους του υπουργείου Υγείας”, στην Κομοτηνή, διαπίστωσε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, επισκεπτόμενος μαζί με τη νεοεκλεγείσα Συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, τα Εμβολιαστικά Κέντρα στο Αστικό Κέντρο Υγείας Κομοτηνής (πρώην ΙΚΑ) και στο Κέντρο Υγείας Σαπών προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών των κατοίκων της περιοχής.

“Γεγονός που αντιλήφθηκα και από τις συζητήσεις που είχα αλλά και από την καθημερινή παρουσίαση των στοιχείων εκ μέρους του Υπουργείου, όπου δεν αναφέρονται αναλυτικά οι κατηγορίες των πολιτών που εμβολιάστηκαν, όπως και τα ποσοστά κάλυψης ευαίσθητων ομάδων όπως οι υγειονομικοί, οι ευπαθείς ομάδες, κ.λπ.”, δήλωσε ο Βουλευτής, και συμπλήρωσε: “Γι’ αυτό άλλωστε έγινα δέκτης της ανησυχίας εκ μέρους εκπροσώπων τοπικών φορέων ευπαθών ομάδων, όπως το σωματείο ατόμων με αναπηρία, ο σύλλογος ΔΑΔΑΑ, οι διαβητικοί κ.ά.“.

Κομοτηνή: Έλλειμμα στον σχεδιασμό προτεραιοποίησης των εμβολιασμών, εντόπισε ο Δημήτρης ΧαρίτουΌπως επεσήμανε ο κ. Χαρίτου, “είναι σημαντικό ότι μαζί με το Αστικό Κέντρο Υγείας Κομοτηνής και το Κέντρο Υγείας Σαπών, εντάχθηκε στους εμβολιασμούς και το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, είναι ανάγκη όμως να ενταχθούν το ταχύτερο δυνατόν στον σχεδιασμό των εμβολιασμών και οι δύο δομές πρωτοβάθμιας υγείας – ΤΟΜΥ – της Κομοτηνής, ώστε να αποδεσμευτεί το Νοσοκομείο Κομοτηνής από το έργο του εμβολιασμού“.

Κομοτηνή: Έλλειμμα στον σχεδιασμό προτεραιοποίησης των εμβολιασμών, εντόπισε ο Δημήτρης ΧαρίτουΜε τη σημερινή επίσκεψή του στα Εμβολιαστικά Κέντρα ο Βουλευτής θέλησε να υπενθυμίσει “την ανάγκη να προχωρήσει με ταχύτερους ρυθμούς ο εμβολιασμός των πολιτών, καθώς μαζί με την ανάγκη θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας και στη Ροδόπη, που είναι ζητούμενο, μπορεί να αποτελέσουν ανάχωμα στην πανδημία”.

Τέλος, εξέφρασε την υποστήριξή του στους υγειονομικούς για την “πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν”, και υπογράμμισε την “ανάγκη της συστηματικής και αξιόπιστης ενημέρωσης των πολιτών της περιοχής για τη σημασία του εμβολιασμού”.

Κομοτηνή: Έλλειμμα στον σχεδιασμό προτεραιοποίησης των εμβολιασμών, εντόπισε ο Δημήτρης Χαρίτου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood