Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, οδηγούν σε μετάθεση της ημέρας έναρξης διανομής προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, η διανομή επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και να διαρκέσει μέχρι και τις 19 του μήνα. Αποφασίστηκε η διανομή να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου (στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, Γρ. Μαρασλή 1). Οι ωφελούμενοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί με μήνυμα στο κινητό τους για την ημέρα που οφείλουν να προσέλθουν.

Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα και τους ηλικιωμένους τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν.

Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Ακτινίδια, Λεμόνια, Μήλα, Πορτοκάλια, Γάλα Εβαπορέ, Φασόλια, Φέτα, Γραβιέρα, Βόειο και Χοιρινό κρέας, Σαμπουάν, Αφρόλουτρο, Γάλα Σκόνη Βρεφικής Ηλικίας, Κρέμα Δημητριακών Βανίλια, Κρέμα Δημητριακών Μπισκοτόκρεμα, Σερβιέτες, Βρεφικές Πάνες, Μωρομάντηλα.