Δήμος Κομοτηνής: Από που μπορούν να προμηθεύονται αλάτι οι πολίτες

Δήμος Κομοτηνής: Από που μπορούν να προμηθεύονται αλάτι οι πολίτες.
ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΛΑΤΙ

Από την Υπηρεσία Καθαριότητας και μπροστά από το Δημαρχείο, μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται αλάτι, όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Κομοτηνής.

Δήμος Κομοτηνής: Από που μπορούν να προμηθεύονται αλάτι οι πολίτεςΕξάλλου, επί ποδός βρίσκονται από χθες το απόγευμα μέχρι και αυτή την ώρα τα συνεργεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού.

Τα μηχανήματα του Δήμου καθώς και αυτά των εργολάβων που ανέλαβαν τον αποχιονισμό, καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες για να κρατηθούν καθαροί οι δρόμοι με σκοπό την ασφάλεια των οδικών μετακινήσεων και την προσβασιμότητα των οικισμών.

Οι αλατιέρες και τα γκρέιντερ από χθες πραγματοποίησαν δρομολόγια στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας και στους οικισμούς, όπως η Γρατινή, η Ιάμπολη, η Πάνδροσος, το Ανθοχώρι, τα Παγούρια, το Φανάρι, η Μέση, οι Άγιοι Θεόδωροι, η Νέα Αδριανή, το Νέο Σιδηροχώρι, καθώς και στην είσοδο-έξοδο της Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχειρούν και εντός του αστικού ιστού.

Ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα για αποχιονισμό και ρίψη αλατιού δόθηκε σε Νοσοκομείο, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ.

Δήμος Κομοτηνής: Από που μπορούν να προμηθεύονται αλάτι οι πολίτεςΟ Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να λαμβάνουν υπ’ όψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού́ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.emy.gr και https://www.civilprotection.gr/el.

Οι πολίτες πριν την όποια μετακίνηση οφείλουν να ενημερώνονται από τα δελτία τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ή την επίσημη σελίδα: http://www.hellenicpolice.gr/newsite.php?&lang=

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood