Από την Υπηρεσία Καθαριότητας και μπροστά από το Δημαρχείο, μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται αλάτι, όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Κομοτηνής.

24ca7d5d dimos komotinis alatiΕξάλλου, επί ποδός βρίσκονται από χθες το απόγευμα μέχρι και αυτή την ώρα τα συνεργεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού.

Τα μηχανήματα του Δήμου καθώς και αυτά των εργολάβων που ανέλαβαν τον αποχιονισμό, καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες για να κρατηθούν καθαροί οι δρόμοι με σκοπό την ασφάλεια των οδικών μετακινήσεων και την προσβασιμότητα των οικισμών.

Οι αλατιέρες και τα γκρέιντερ από χθες πραγματοποίησαν δρομολόγια στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας και στους οικισμούς, όπως η Γρατινή, η Ιάμπολη, η Πάνδροσος, το Ανθοχώρι, τα Παγούρια, το Φανάρι, η Μέση, οι Άγιοι Θεόδωροι, η Νέα Αδριανή, το Νέο Σιδηροχώρι, καθώς και στην είσοδο-έξοδο της Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχειρούν και εντός του αστικού ιστού.

Ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα για αποχιονισμό και ρίψη αλατιού δόθηκε σε Νοσοκομείο, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ.

58c9aa78 img 20210214 045238 1Ο Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να λαμβάνουν υπ’ όψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού́ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.emy.gr και https://www.civilprotection.gr/el.

Οι πολίτες πριν την όποια μετακίνηση οφείλουν να ενημερώνονται από τα δελτία τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ή την επίσημη σελίδα: http://www.hellenicpolice.gr/newsite.php?&lang=