“Μήδεια”: Επί ποδός από χθες βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής

Στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και μπροστά στο Δημαρχείο διατίθεται αλάτι για τους πολίτες.
IMG_20210214_045749

Επί ποδός βρίσκονται από χθες το απόγευμα μέχρι και αυτή την ώρα τα συνεργεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού.

Τα μηχανήματα του Δήμου καθώς και αυτά των εργολάβων που ανέλαβαν τον αποχιονισμό, καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες για να κρατηθούν καθαροί οι δρόμοι με σκοπό την ασφάλεια των οδικών μετακινήσεων και την προσβασιμότητα των οικισμών.

Οι αλατιέρες και τα γκρέιντερ από χθες πραγματοποίησαν δρομολόγια στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας και στους οικισμούς, όπως η Γρατινή, η Ιάμπολη, η Πάνδροσος, το Ανθοχώρι, τα Παγούρια, το Φανάρι, η Μέση, οι Άγιοι Θεόδωροι, η Νέα Αδριανή, το Νέο Σιδηροχώρι, καθώς και στην είσοδο-έξοδο της Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχειρούν και εντός του αστικού ιστού.

Ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα για αποχιονισμό και ρίψη αλατιού δόθηκε σε Νοσοκομείο, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ.

Στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και μπροστά στο Δημαρχείο διατίθεται αλάτι για τους πολίτες.

Ο Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να λαμβάνουν υπ’ όψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού́ και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.emy.gr και https://www.civilprotection.gr/el.

Οι πολίτες πριν την όποια μετακίνηση οφείλουν να ενημερώνονται από τα δελτία τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ή την επίσημη σελίδα: http://www.hellenicpolice.gr/newsite.php?&lang=

"Μήδεια": Επί ποδός από χθες βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής "Μήδεια": Επί ποδός από χθες βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής "Μήδεια": Επί ποδός από χθες βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής "Μήδεια": Επί ποδός από χθες βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής"Μήδεια": Επί ποδός από χθες βράδυ τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood