Δήμος Κομοτηνής: Φιλοξενία αστέγων εν όψει ψύχους

Δήμος Κομοτηνής: Φιλοξενία αστέγων εν όψει ψύχους.
Α-καπη-768x518

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου και για τις επόμενες μέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και τον παγετό, τους πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ο Δήμος Κομοτηνής καλεί τους πολίτες να λάβουν υπ’ όψη την καιρική πρόγνωση και να πάρουν τα μέτρα τους για τον ασφαλή́ σχεδιασμό́ των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους, ακολουθώντας και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (περισσότερες πληροφορίες: www.emy.gr και https://www.civilprotection.gr/el)

Προστασία αστέγων από τον Δήμο Κομοτηνής

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες επιβάλλουν τη φιλοξενία αστέγων και ο Δήμος Κομοτηνής δια του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) λαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα παρέχοντας αίθουσα με θέρμανση στο Α’ ΚΑΠΗ Κομοτηνής (στην οδό Φιλίππου 2-4, περιοχή δημοτικής αγοράς), όπου θα μπορούν να φιλοξενηθούν όσοι πολίτες στερούνται στέγης.

Υπεύθυνη για τον συντονισμό της δράσης ορίστηκε η κ. Αναστασία Παπανικολάου (τηλ: 6974988106), υπάλληλος της Διεύθυνσης του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ), και αναπληρώτριά της η υπάλληλος της ίδιας Διεύθυνσης, Μαρία Γαβριήλ (τηλ: 6977216016).

Η φιλοξενία των πολιτών θα γίνεται επί 24ώρου βάσεως, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

Δήμος Κομοτηνής: Φιλοξενία αστέγων εν όψει ψύχους Δήμος Κομοτηνής: Φιλοξενία αστέγων εν όψει ψύχους

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood