Εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε ο Γιάννης Γκαράνης στον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής

Υλικά χρήσιμα για περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων.
DSC01429

Εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στον αρχηγό του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κώστα Ιμανιμίδη.

Ο κ. Ιμανιμίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Κομοτηνής για τη στήριξη στο πλαίσιο και του Μνημονίου Συνεργασίας των δύο μερών που υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο, στην κατεύθυνση εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του ιού COVID-19.

Τόνισε μάλιστα ότι όλο αυτό το διάστημα η συνεργασία των δύο πλευρών είναι σε 24ωρη βάση.

Τα παραδοτέα, όπως επεσήμανε, είναι χρήσιμα για περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων και θα ενισχύσουν τη δυναμική του Τμήματος για την καλύτερη παροχή βοήθειας στους δημότες Κομοτηνής και της Ροδόπης ευρύτερα.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ερυθρού Σταυρού φιλοξενείται σε τρεις αίθουσες στο Πολυλειτουργικό Κέντρο και καταβάλλονται προσπάθειες εκ μέρους του Δήμου για τη βελτίωση του χώρου καθώς δραστηριοποιούνται συνολικά ενενήντα εθελοντές.  Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης δήλωσε πως αναζητείται ικανός χώρος για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όχι μόνο των μελών του Ερυθρού Σταυρού αλλά και του εξοπλισμού τους, και ευχαρίστησε από την πλευρά του για την άριστη συνεργασία.

Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε:

  • Κιτ και υλικά πρώτων βοηθειών.
  • Νάρθηκες αυχένα.
  • Αερονάρθηκες.
  • Φορείο τύπου «SKUP».
  • Σακίδιο πρώτων βοηθειών διασώστη.

Το υλικό παραδόθηκε στο πλαίσιο του έργου «Προστασία της βιοποικιλότητας σε περιοχές του δικτύου NATURA 2000 και σε άλλες προστατευόμενες περιοχές από φυσικές καταστροφές μέσω ενός πιστοποιημένου πλαισίου διασυνοριακής εκπαίδευσης, κατάρτισης και υποστήριξης των εθελοντών πολιτικής προστασίας που βασίζεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες – eOUTLAND», που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020. Επικεφαλής Εταίρος του έργου είναι η ΑΜΚΕ “Δίκτυο για την Υποστήριξη της λειτουργίας και την Εκπαίδευση των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας «ΔΥΟΠΠ»” της οποίας ο Δήμος Κομοτηνής αποτελεί ιδρυτικό μέλος μαζί με τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Νεάπολης-Συκεών, και Ωραιοκάστρου.

Εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε ο Γιάννης Γκαράνης στον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής Εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε ο Γιάννης Γκαράνης στον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής Εξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε ο Γιάννης Γκαράνης στον Ερυθρό Σταυρό ΚομοτηνήςΕξοπλισμό Πρώτων Βοηθειών παρέδωσε ο Γιάννης Γκαράνης στον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood